2013. június 16., vasárnap

Díjakat kaptam

Az elmúlt időszakban két díjat is kaptam és most végre eljutottam odáig, hogy megírjam az ezekhez kapcsolódó bejegyzést.
Az egyiket Black Fairy-től kaptam, akinek ezúton is szeretném ezt megköszönni, nagyon örültem, hogy eszébe jutottam!:)


Szabályok és válaszok

1. Tedd ki a képet! - Ez megtörtént, ott van a blog oldalsávjában.


2. Írj 11 dolgot magadról!

1. Imádom a körömlakkokat, ami gondolom senkit nem lep meg, kb. 2 év alatt sikerült hihetetlen mennyiséget felhalmoznom belőlűk. Most a szép bizonyítványomért megajándékoztam magam a már régóta áhított Zoya Aurora lakkal, alig várom, hogy ideérjen.:)

2. Szeretnék egy Shar-peit, azaz Kínai harcikutyát, mert szerintem ez a létező legaranyosabb kutya és a kedvenc plüss állatom is ilyen fajtájú, a Bundi névre hallgat.

3. Mostanában eléggé a hatalma alá kerített az Ebay világa, órákat tudok eltölteni azzal, hogy nézegetem a szebbnél szebb dolgokat, de már próbálok uralkodni magamon és nem kattintok rá rögtön a vásárlásra.

4. A jobb kezemen görbe a kisujjam és ezt szeretem, illetve a környezetemben még elég sok embernek örömet okozok vele, de akad olyan is akit elborzaszt. Soha nem volt eltörve, úgyhogy nem tudom mi lehet vele a baj. Anya egy időben megakarta műttetni, de én nem hagytam, szerintem elég egyedi....:)

5. Imádom a tésztákat, szerintem soha nem tudnék rájuk unni.

6. Jövőre biosz és kémia faktos leszek, előre félek, hogy mire vállalkoztam... De orvosi álmaim vannak, úgyhogy muszáj lesz.

7. Nyáron szeretnék összespórolni egy kis pénzt és rendelni egy Martens bakancsot, lehetőleg pinket vagy citromsárgát.

8. Egy évig fogszabályzóm volt, pont a 15. szülinapomon vették le, azóta éjszakai fogszabim van, amit 18 éves koromig kell hordanom, úgyhogy novemberben végre félre rakhatom.

9. Elég extrém kedvenc állataim vannak: kapibara, alpaka, tatu, pingvin... Szeretem az összes olyan állatot, ami egy picit dagibb, rondább vagy épp viccesebb a többinél...:D

10. Borzalmas hangom van, ezért nem éneklek társaságban. Otthon megesik, de egyébként még a legjobb barátaim se tudnak rávenni, hogy énekeljek nekik.

11.  Sorozatfüggő vagyok. Mostanában a filmek nem tudnak annyira lekötni, helyettük inkább rengeteg sorozatot nézek. A legnagyobb kedvenceim:  Így jártam anyátokkal, Family Guy, Pretty Little Liars, Lost, Született Feleségek, Dr. House, Barátok közt, Szex és New York és a Girls. Persze ezek között van olyan is, aminek már a végére értem.

3. 11 kérdés megválaszolása:

1. Kedvenc színed, ami inspirál?
A rózsaszín a leggyönyörűbb szín a világon. Nincs hozzáfűznivalóm.:3

2. Miért szeretsz blogolni?
Mert az írás megnyugtat. Naplót is írok, de a körmeim képét oda körülményesebb lenne beragasztgatni, így meg legalább kapok visszajelzést a külvilágtól is.

3. Milyen könyveket szoktál olvasni/melyik a kedvenced?
Változó, általában azt, aminek megtetszik a tartalma. A kedvenceim egyértelműen a Harry Potter könyvek, de Fejős Éva könyveit is imádom, külön kiemelném a Szeretlek Bangkok címűt, ami arról szól, hogy az írónő egyik télen "megszökött" Bangkokba és leírja az ottani élményeit. Nagyon izgalmas, tényleg olvastatja magát a könyv.:) Illetve most még megrendeltem a Pretty Little Liars könyv változatát, amire már nagyon kíváncsi vagyok, de jelenleg még a Harry Potter és a Félvér Herceget olvasom angolul, úgyhogy először azt szeretném befejezni.

4. Milyen hobbijaid vannak?
A hobbim most abszolút a körömfestés és a blogom írása. Más nem is nagyon fér bele az időmbe, a sportokat meg utálom, ki lehetne kergetni velük a világból. Persze tudom, hogy ez rossz meg minden és próbálok változtatni rajta, de eddig nem nagyon sikerült.
Régebben évekig jártam társastáncra, mostanában egyre többször tör rám az érzés, hogy ez valójában mennyire hiányzik az életemből.

5. Van valami olyan dolog, ami nagyban befolyásolta a személyiségedet (legyen az egy banda, egy film, egy szám, egy szín, egy ember, egy könyv, egy állat, bármi)
Ez nehéz kérdés... Most hirtelen nem tudok ilyent írni, de gondolom elég sok tényező hatására lettem az, aki most vagyok.

6. Van valami rossz szokásod?
Kinek nincs?:) Rendetlen, lusta és sértődékeny vagyok... És talán nem teljes mértékben rossz tulajdonság, de nehezen tudok megnyílni az embereknek, csak akkor tudok önmagam lenni egy társaságban, ha már tényleg jól ismerem a jelenlévőket, ha idegenekkel vagyok akkor inkább csendes megfigyelő maradok. Ezt a tulajdonságomat mindennél jobban utálom.

7. Mi a kedvenc együttesed?
Nickelback. Senkinek nincs olyan hangja, mint Chad-nek, imádom a létező összes számukat. És novemberben végre eljutok a pesti koncertjükre, a jegy már a szobámban díszeleg, már nagyon várom, állítólag ők tényleg egy olyan együttes, akiknél legalább annyira jó a hangzás élőben, mint az albumokon.

8.  Ha egy napra életet cserélhetnél valakivel, ki lenne az, és miért?
Mondjuk Victoria Beckham, mert szerintem ő az egyik legszebb nő és hihetetlenül sikeres és nekem nagyon szimpatikus annak ellenére, hogy sokan negatív véleménnyel vannak róla.

9. Szereted a testékszereket/esetleg van testékszered?
Igen, de vannak emberek, akik szörnyen ízléstelenül tudják viselni őket. Csak a füllyukakat gyűjtöm, jelenleg 7 van, ezek közül az egyik egy Industrial Piercing, a következő célom egy Tragus Piercing.:)

10. Mi az, ami nélkül sehova nem indulsz el?
A mobilom. Már teljesen megszoktam, hogy a zsebemben van és mindig nagyon bepánikolok, ha nyúlok érte és nincs ott. Általában fényképezőgép is van nálam, mégis csak ritkán használom.

11. Mi a kedvenc virágod/milyen virág lennél?
A tulipán, úgyhogy gondolom tulipán lennék. De az orchideákat is szeretem.

4. 11 kérdés:
1. Melyik az a szépségápolási termék, ami nélkül nem tudnál élni?
2. Mit szeretsz és mit nem szeretsz magadon?
3. Melyik a kedvenc filmed?
4. Melyik országba szeretnél egyszer eljutni és miért?
5. Minek a hatására kezdtél el blogot írni?
6. Mi az a három dolog, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
7. Melyik a kedvenc évszakod?
8. Van háziállatod?
9. Milyen eddig elért eredményedre vagy a legbüszkébb?
10. Melyik az a házimunka, amit ki nem állhatsz?
11. Kire nézel fel?

5. 11 ember, akinek továbbadom
M.
Katy
Hajnal
Zizz
Panni
Lora
Verus
Viki
Elíz
Réka
Maria

A másik díjat pedig Orsolyától kaptam:



Szabályok:
•Megemlítjük, megköszönjük, hogy kitől kaptuk a díjat.
•Felsorolunk 4 bloggert, akinél 100-nál kevesebb a (feliratkozó) rendszeres olvasók száma.
•Egy kommentet hagyunk a kiválasztott 4 blogon a díjazásról.

Tehát, akkor Orsolyának ezúton is nagyon szépen köszönöm a díjat, örülök neki!:)
És akkor akiknek tovább szeretném adni:
L
b-look

Mégegyszer köszönöm szépen lányok a díjakat, további szép napot!:)

23 megjegyzés:

  1. Én is köszönöm szépen :) :) Nagyon aranyos vagy :)! Éééééééés, az én kisujjammal is hasonló a helyzet, bár nekem a bal kezemen is nagyon görbe, pl itt is látszik valamennyire? http://rekablogol.blogspot.hu/2013/06/napi-korom6.html. Nekem sem volt soha eltörve és sokáig nem tudtam rendesen kiegyenesíteni (mármint úgy, hogy pl lefektetni az asztal lapjára) :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazán nincs mit:D
      óó akkor nem vagyok egyedül:) na majd én is megörökítem egyszer a kisujjamat:D

      Törlés
  2. Köszönöm szépen a díjat, nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám is :) Az én kisujjam is rettentő görbe, a bal kezemen is, és a párom volt az, akit ez leginkább megbotránkoztatott :) Nekem sem volt soha eltörve és sokáig nem nem tudtam normálisan kiegyenesíteni sem (pl lefektetni az asztallapra) :) ilyen szegényem: http://rekablogol.blogspot.hu/2013/06/napi-korom6.html

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm! *-*

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Panka, nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám! :}

    VálaszTörlés
  5. gratula Panka a díjakhoz! <^3

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen én is! :) Már kaptam ilyen díjat, nagyjából egy évvel ezelőtt.

    http://hajnalweb.blogspot.hu/2012/07/off-dijat-kaptam-salala.html

    Itt megtalálod! :) :) :)

    Még egyszer köszönöm, hogy rám is gondoltál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát igazán nincs mit:D
      óó akkor el is olvasgatom:)

      Törlés
  7. juuujj, köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :)

    VálaszTörlés
  8. nagyon régen néztem a blogomon a kommenteket, most vettem észre, hogy kaptam díjat! :)

    nagyon szépen köszönöm, kedves vagy, hogy gondoltál rám! :)

    VálaszTörlés