2013. március 1., péntek

...and that's who i am 5.

Úgy döntöttem, hogy most már elegendő idő eltelt a legutóbbi and that's who i am -es bejegyzés óta, írhatom a következőt. Már alig vártam, még annyi jó képem van lementve.
 i sleep with a stuffed toy - plüssállattal alszom
Mégpedig sokkal. De az első és legfontosabb egy shar-pei (kínai harcikutya), ami a Bundi névre hallgat. De Bundinak gyereke is van, Kis Bundi, illetve van maci, nyuszi, kacsa, cica és még százlábú is az ágyamban. Imádom őket.
 i love house - szeretem house-t
A világ legfantasztikusabb orvosa.:) 
Régen is néztem 1-1 részt a TV-ben, de csak nem rég álltam neki úgy rendszeresen, és örömmel jelentem, hogy már a 6. évadnál tartok.
Egyébként nekem is orvosi álmaim vannak, de, hogy mi lesz, mi nem lesz belőle azt nem tudom, minden esetre jövőre a biosz-kémia faktokat szeretném felvenni és akkor talán egy egész kicsi lépéssel közelebb kerülök a vágyamhoz.
 i love tim burton movies - szeretem a tim burton filmeket
Sok van még, amit nem láttam és amit tervezek, hogy megnézek, de eddig az abszolút kedvencem a Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya.
Külön pont jár azért, mert Johnny Depp és Helena Bonham Carter is gyakran megfordulnak a filmjeiben, akiket szintén nagyon szeretek.
 i take things too seriously - túl komolyan veszem a dolgokat
És ebből természetesen rengeteg problémám tud származni. De nem tehetek róla, egyszerűen ha valaki mondjuk piszkál egy idő után már nem tudok rajt mosolyogni (pedig én aztán szinte mindig mosolygok), képes vagyok apróságon napokig/hetekig/hónapokig agyalni, elég könnyen megtudok sértődni (de ezek általában nem tartanak sokáig) és ha valami ciki történik velem biztos, hogy még egy év múlva is összeszorul a gyomrom, ha eszembe jut.
 i have brown eyes - barna szemeim vannak
Pedig annyira, de annyira imádom a kék szemet. Barna szeme olyan sok embernek van és egyszerűen semmi extra nincs benne. Egy szép kék szem meg annyira különleges tud lenni. 
De ennél nagyobb gondom sose legyen...:)
 i love the sims - szeretek simsezni
Vagyis szeretnék, ha lenne időm rá. Régen állandóan ezen a számítógépes játékon játszottam és még most is betéve tudom a pénzkódot (motherlode) vagy a titkoskódot (boolprop testingcheatsenabled true) és még sok másikat, hogy csak a legfontosabbakat említsem.
A játéknak az összes kiegészítője rajt van a gépemen, egyszerűen képtelen vagyok megválni tőlük és a letöltéseim száma (különböző hajak, ruhák...stb.) már elhagyta a 10 000-et.
 i love leggings - szeretem a leggingseket
Viszont annál jobban tud idegesíteni, ha valaki "cicanacinak" hívja. Nem tudom miért, de ettől a megnevezéstől feláll a hátamon a szőr.
Az egyszerű fekete színű szerintem elég alap darab, szinte minden lány szekrényében megtalálható, akármikor szűkséged lehet rá.
Én személy szerint imádom a színesebb, feltűnőbb darabokat is, eddig a gyűjteményemben van többek között téli mintás, virágos, sőt egy olyan is, amit a "félnővérem" hozott nekem Londonból (ez most az abszolút kedvencem). Azt viszont nagyon tudom utálni, hogyha veszek egy feltűnőbb darabot, megdícséri valaki és jövő héten ő is egy ugyanolyanban jön.... (igen, célzás volt)

Ezúttal van bennünk valami közös?:)



 



12 megjegyzés:

  1. Van közös. :)
    Èn egy macival alszom, a neve Odett és 3 évesen kaptam. Most az én babaruhám van rajta. :D
    Nekem is barna szemeim vannak és én is gyönyörűnek találom a kék szemeket. Viszont találtam egy kiskaput, minden alkalommal amikor spirálozok kék spirált használok! :)
    A SIMS játékok nagyon jók, mindig úgy alakítottam, hogy legyen egy kisbaba, de sajnos a simek ettől kikészültek, jött a kaszás elvitte valamelyiket. :/
    Mi a leggins és a cicagatya között a különbség? :o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát simsezni én már kódok nélkül nem is tudok... az emeberek így nem halnak meg, de kicsit rontja a játék élményt...:)
      ha jól tudom nagy különbség nincs a cicanaci és a leggings között, szinte ugyanaz a kettő,talán a leggings kicsit rövidebb, de manapság szerintem mindkettőt használják mindkettőre. (de javítsatok ki, ha tévedek!) nem a helytelen használata zavar a szónak, hanem csak maga a szó... "cicanaci"... olyan nem tudom... hülyén hangzik... de sajnos a koleszba annyian használják ezt a megnevezést, hogy már akaratlanul is ez csúszik ki néha a számon...:| :DD

      Törlés
  2. :-D dr house nem a kedvencem
    de voltak kepek amiket mentettem...:-)
    szoval van kozos bennunk

    VálaszTörlés
  3. Én is plüssállattal alszok :) és Houset is szeretem :)

    VálaszTörlés
  4. én egy kutyussal alszom, már vagy 10 éve és minden hova jön velem. megjártuk együtt már Erdélyt, Lengyelországot és Horvátországot is. :$ :D
    a House-t én is szeretem, már végig néztem az összes évadot és húúú az utolsó éved utolsó része nagyon jó! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. úgy néz ki akkor elég sokan alszunk plüssállattal:)) Bundi is jön velem mindenhova:D
      nem tudom mikor érek el addig, de már kíváncsi vagyok:DD

      Törlés
  5. Anna:DDD egyetértek itt a dolgokkal:DD bár eddig a Bundin kívűl nem tudtam hogy más is van ;)

    VálaszTörlés
  6. House!!!! Valamint a plüssállatok. Ez van, a nálam egy évvel fiatalabb oroszláncicám nem maradhat egyedül. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyira kis jóságosak és ártatlanok a plüssállatok, ne is maradjanak egyedül:))

      Törlés
  7. ááááááááááááá Tim Burton!!!! na meg Helena, annyira szeretem őket! :D

    VálaszTörlés