2012. december 9., vasárnap

...

Mint már gondolom értesültetek róla páran ki lettem zárva a körmös versenyből. Ezt a bejegyzést azért írom meg, hogy mégse gondoljatok teljesen idiótának. Ugyanis tudom, hogy a műköröm kizáró ok volt, de azt gondoltam, hogy ez csak az ilyen manikűrös által épített és festett/díszített körmökre vonatkozik, a tipekre nem... Nyilván nem csalás céljával raktam fel műkörmöket, csak azért, mert a normál körmeim jelenleg olyan kicsik, hogy képtelenség rá alkotni bármi látványosat. Illetve, ha csalni akartam volna nem írtam volna meg az előző bejegyzést arról, hogy hogyan készítettem a körmeimet. Nagyon el vagyok keseredve, mert nagyon sok munkám volt ebben a versenyben és nem is elsősorban a nyeremény, hanem inkább maga a verseny élménye miatt... Azért ettől függetlenül nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szavazatokat!
Azon viszont megvagyok döbbenve, hogy milyen tajparaszt emberek léteznek. Ha az előző bejegyzésnél megnézitek a kommenteket ti is láthatjátok mire gondolok. Egyszerűen "felemelő" érzés volt ilyen stílusban értesülni arról, hogy mi történt. Illetve mégegyszer szeretném hangsúlyozni, hogy az említett Névtelen személyt csak sajnálni tudom, és abszolút őt minősíti a stílusa és az, hogy még a nevét sem vállalta fel.

Egyébként mára tervben volt 2 új OPI lakknak a bemutatása, illetve még egy különleges bejegyzés, de gondolom megértitek, hogy most semmi kedvem az egészhez.

5 megjegyzés:

  1. A véleményem nem sokat számít, azért ide leírom, hogy védjelek egy kicsit. Én is úgy értelmeztem volna, hogy az épített, műkörmös által készített és estleg díszített köröm a kizáró. Szilveszterkor szerintem sokan viselnek ilyet, és te szenvedtél vele, te díszítetted és egyébként is nagyon szép lett. Nem lehet mindenkinek hosszú körme, nekem szerencsém van, hogy ha rövid, még akkor is hosszúnak tűnik, de van, akinek muszáj a rövid, pl a munka miatt, de alkalomra meg... Na érted. De azért a műköröm nem túl jó a körmöknek, ez a felragasztott meg pláne felsérti és gyengíti.. Mármint a ragasztó. Sajnálom, hogy kizártak, de ne vegye el a kedvedet, nagyon szépeket csináltál!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon jól esett a hozzászólásod! Örülök, hogy azért páran mellettem vagytok.

      Törlés
  2. ne foglalkozz az ilyenekkel...mindig lesz, aki megragad minden alkalmat, hogy belédkössön :/
    sajnálom, hogy kizártak...:/

    VálaszTörlés
  3. Most mondanám,hogy ne foglalkozz vele,de nem mondom,mert elhiszem,hogy idegesít a dolog,engem is idegesítene,mert én is úgy értelmeztem ahogy te:)
    Viszont a barmokkal akik írogatnak neked tényleg ne foglalkozz,valószínűleg féltékenyek,hogy te már ennyi idősen ilyen körmöket tudsz csinálni ők meg nem! Szóval fel a fejjel,hiszen király körmökkel indultál a versenyen és sokan szavazták rád,ez a lényeg az,hogy történt egy kis félreértés hát na,megesik,ne csüggedj ez miatt!:) A tervezett bejegyzéseidet pedig várjuk minél hamarabb! :D

    VálaszTörlés
  4. mindkettőtöknek köszönöm, aranyosak vagytok! tényleg nem szeretném sajnáltatni magam vagy ilyesmi, csak kiírtam magamból.
    és nagyon jól estek a hozzászólásaitok.:)

    VálaszTörlés