2014. június 16., hétfő

Gél lakk Kingának

Úgy szégyellem magam, hogy majdnem két hete nem írtam semmit, de mostanában valahogy képtelen vagyok normálisan beosztani az időmet. Talán ez majd változni fog most, hogy itt a nyár, de nem ígérek semmit.
Ezúttal megint egy gél lakkot hoztam nektek, amit az egyik barátnőmnek, Kingának csináltam. Talán néhányan már ennyiből tudjátok, hogy akkor most valami bonyolultabb, sok időt igénybe vevő alkotás fog következni, ugyanis Kinga híres arról, hogy bonyolultabbnál bonyolultabb kérésekkel érkezik hozzám.
Most "röpke" 3 órát dolgoztam a körmein és a nagy koncentrációban még az aznap délelőtti fejfájásomról is sikerült megfeledkeznem...:D
A manikűrben csak fekete és fehér színt használtam és természetesen Crystal Nails gél lakkokkal dolgoztam. Egyébként én személy szerint mindig meglepődök rajt, hogy mennyi mindent ki lehet hozni ebből a két színből.:)
A végeredménnyel ezúttal abszolút meg vagyok elégedve, pont így képzeltük el. A mi kedvencünk egyértelműen a gyűrűsujjon lévő csipke lett.:))
Nektek hogy tetszik? Melyik minta tetszik nektek a legjobban?:)

9 megjegyzés:

  1. A csipke a kedvenc, nekem is. :) Nagyon ügyes vagy. ;) Kingának meg mindig remek ötletei vannak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi M.:)) igen, mondjuk elsőre mindig megijedek, hogy nem fogom tudni teljesíteni a kívánságait, de aztán általában egész jól sül el a dolog:D

      Törlés
  2. Nekem is a csipke tetszik a legjobban, de a többi is nagyon szép*-*

    VálaszTörlés
  3. Nekem is a csipke a kedvencem, de elfogadnám mindet :) gyönyörűek lettek :))

    VálaszTörlés
  4. Nálam is a gyűrűsujj viszi a pálmát, de a középső és a kisujj szorosan követi. Persze a többi is teljesen rendben van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen:) úgy néz ki mindenkit a gyűrűsujj fogott meg:DD

      Törlés