2013. május 25., szombat

Sárga - fekete manikűr

Tegnap nagyon a NYC Lexington Yellow-t akartam használni, úgyhogy a Google-ben kerestem sárga manikűrök után és végülis egy fekete háromszöggel díszítettre esett a választásom.
Biztos említettem már, hogy egyszerűen nincs türelmem a leragasztgatós módszerhez, az annyi macerával jár, úgyhogy neki álltam magamtól megfesteni a mintát. Gondolom egyenletesebb lett volna, ha maradok a celluxos változatnál, így sajnos itt-ott görbék a vonalak, ami így képen sokkal jobban látszik.
Majd a fekete lakkra még ezüst csillogóssal egy kis háromszögeket festettem, ez szerintem elég sokat dobott a végeredményen.
Nekem nagyon tetszik ez a manikűr a kisebb hibáktól eltekintve, egyszerűen nem tudom levenni róla a szemem....
Fedőlakknak ismételten a tegnap bemutatott Avonos lakkot használtam, kicsit féltem, hogy ez lilás árnyalatú lesz tőle, de szerencsére nem látok rajt semmi változást.



 Nektek, hogy tetszik? Szeretitek a sárga körmöket? Olyan nehéz jól fedő sárga lakkot kifogni. Nektek melyik a kedvencetek?

11 megjegyzés:

  1. sárga nem a kedvenc szinem,de ez a lakk tetszik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyira én sem vagyok sárgás, de most mégis kedvet kaptam hozzá:)

      Törlés
  2. Azért annyira rossz nem lett, nekem nagyon tetszik! Én szeretem a sárgát, de csak a csibesárgát. :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon tetszik! :) és nem mellesleg a háromszög optikailag a körmeidet is növeli ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi M.:)) na, az ráfér az én pici körmeimre:DD

      Törlés
  4. Szép lett, én a pasztellsárgákat kedvelem inkább körmön :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:) hmm most, hogy mondod az is régen volt a körmeimen, lehet, hogy csinálnom kéne majd valami olyan manikűrt is...:))

      Törlés
  5. tetszik,szép színű, én se szeretem nagyon a sárga színt,de ez tetszik!

    VálaszTörlés
  6. Ebayen a díszítőszalagokat potom pénzért adják, én azt hiszem 12 félét rendeltem 1 dollárért ingyenes szállítással és avval sokkal könnyebb mint a celluxot vágdosni meg nem is látszik hova ragasztod. Az elején avval is nehéz, de hidd el belejössz. :) Egyébként az ötlet remek és a sárga szín is nagyon szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, már én is nézegettem őket, előbb-utóbb rászánom majd magam, hogy rendeljek:) a celluxos módszerrel nem is az a bajom, hogy nehéz, hanem olyan macerás az egész... és köszönöm szépen az ötletet:))

      Törlés