2013. május 26., vasárnap

...and that's who I am 7.


Úgy gondoltam már elég régen volt ilyen jellegű bejegyzés és mivel sajnálom lemosni a tegnap felkent NYC lakkot, ezért hoztam pár képet, azonban most idő hiányában 7 helyett csak 5-öt:

i giggle way too much. - túl sokat kuncogom
Egyszerűen bármint képes vagyok kuncogni, még az abszolút komoly dolgokon is, ami elég kellemetlen tud lenni. A legrosszabb vicceken is képes vagyok nevetni, sőt néha még akkor is, ha egyedül vagyok és eszembe jut egy-egy viccesebb pillanat.
i'm scared of heights. - félek a magasságtól
Nagyon. Egy nem túl magas kilátóval szemben lakunk, de már ha oda felmegyek akkor is elszédülök kicsit, sőt tudjátok az utcán sétálva némelyik háznak van a járda vonalában ilyen kis ablaka, amin keresztül a pincébe lehet lelátni, ha egy olyan ablak nyitva van és véletlenül pont be nézek akkor is mindig picit megszédülök.... De próbálom leküzdeni ezt a félelmemet, kisebb-nagyobb sikerrel...
i make wishes at 11:11 - kívánok 11:11-kor
Egy időben ez nagyon nagy divat volt és azóta is belém rögzült, ha ránézek az órámra és pont 11:11-et mutat, akkor tuti, hogy kívánok valamit.
i'm clumsy. - ügyetlen vagyok
Mindent leejtek, összetörök, az utcán sétálva képes vagyok a saját lábamba is hasra esni, egyszerűen borzalmas.... (Az egyik unokatesóm, Ákos szerint ez az ő hibája, szerinte annyit mondogatta nekem, hogy béna vagyok, hogy béna lettem...:D)
i long to be a model. - vágyom rá, hogy modell legyek
Mint ahogy gondolom elég sokan.
Annyira jó lehet egy kifutó modellnek, amikor már elismerik és a legnagyobb márkák ruháiban vonulhat végig egy csomó ember előtt... Tisztában vagyok, hogy egy nagyon nehéz munka, de akkor is irigykedem rájuk.
Persze ez egy olyan dolog, ami soha nem fog teljesülni, mert nincsenek meg hozzá az adottságaim, plusz az előbb említett ügyetlenség is nehezítené a helyzetet.

Rátok igaz valami ebből az adagból?:)

3 megjegyzés: