2013. május 21., kedd

Plüssporos körmök

Szerintem már írtam, hogy engem is hatalmába kerített az Ebay-láz és az elmúlt hónapban több, mint 10 rendelést adtam le, amik 2 kivételével, már mind meg is érkeztek. Az eddigi legnagyobb bénázásom viszont egyértelműen a plüsspor rendelése volt. Ugyanis nézegettem már régebb óra, hogy rendelnem kéne egy 12-14 darabos plüsspor készletet és nagyon meg is örültem amikor durván 300 (!!!) forintért találtam egy 12 darabosat. Viszont annál nagyobb volt a meglepetés, amikor csak egy kis tégely lapult a borítékban és az sem pompázott különleges színekben, hanem fehér volt.
Utána meg is néztem a részletes leírást és láttam, hogy csak egy darabot küldenek, a félreértést az okozta, hogy más árusoknál, ahol 1 darabot lehetett rendelni, mindig egy legördülő ablak jött elő, ahonnan választhatsz színt, itt pedig vásárlásnál külön üzenetbe kellett volna a színt megírni, ha pedig ezt nem teszed meg, akkor véletlen szerűen küldenek egyet.
Hát úgy néz ki így jártam. Ettől függetlenül persze kipróbáltam az új szerzeményemet. A fehér körmökért nem vagyok túlzottan oda, ezért csak két körmömre került a porból, a többit pedig pinkre festettem.
Szerintem elég gagyi hatása lett az egésznek, színesben biztos jobban mutatna, viszont a tartósság szempontjából elég jó, 2 rétegben vittem fel az alatta lévő lakkot és a második réteg száradása előtt szórtam rá a port és már 3. napja kopás nélkül bírja.


 A tapintása nekem nagyon tetszik, egésznap fogdozom...:)
Biztos, hogy rendelni fogok még több színben is, talán akkor majd kinézetre is jobban elnyeri a tetszésemet...
Nektek, hogy tetszik? Volt már plüssporos körmötök?

11 megjegyzés:

  1. én még nem próbáltam, de nagyon cuki lett, ügyi vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, nem egy nagy ördöngősség...:))

      Törlés
  2. jaj, de jó néz ki..én is úgy szeretnék már egy ilyet kipróbálni :)

    VálaszTörlés
  3. szuper! én is akarok rendelni, de egyenlőre még nem tudom megoldani a rendelést :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) ha gondolod szívesen segítek, csak írj egy emailt!:)

      Törlés
  4. En is gondolkozom, hogy rendelek belőle, de egyelőre nem találtam linket:(( tudnál emailben küldeni? Koromlakkgyujtemeny@gmail.com

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  5. jajj istenem, ilyet csinálj vasárnapra hogy fogdozhassam:DD

    VálaszTörlés