2013. május 20., hétfő

Csíkos körmök

Mostanában nagyon megszaporodtak a csíkos ruháim. Van csíkos leggingsem, nadrágom, blézerem, felsőm, tehát nagyjából mindenem. Ennek örömére gondoltam, hogy egy csíkos manikűrt is készítenem kéne. Mindenképp fekete-fehéret akartam, mert az illik az új szerzeményeimhez, keresztbe csíkosat már csináltam, nem is olyan régen, de azt olyan "rab mintának" éreztem, ezért a hosszában csíkosra szavaztam. Gondoltam ez legalább optikailag kicsit hosszabítja is a körmeimet... (Bár az én pici körmeimen szerintem semmi nem segít...)
Aztán kis gondolkodás után arra jutottam, hogy miért ne keverhetném a "kellemeset a hasznossal" és fedőlakknak a múltkori bejegyzésben már mutatott Lovely Dark Shine sötétben világító lakkot kentem rá, amitől a manikűr felülete nemhogy nem fényes, hanem majdnem teljesen matt lett. Összeségében nekem tetszett a végeredmény, csak sajnos elkövettem azt a hibát, hogy mielőtt megörökítettem volna a műalkotást kilakkoztam a tesóim körmét is és természetesen sikerült 1-2 fehér foltot ejtenem a saját manikűrömön is. :( Remélem ettől eltekintetek, annyira talán nem szembetűnő a hiba.



 A háttérben pedig az említett leggings látható, a hatás kedvéért...:)
A sötétben világító lakk nekem nagyon bejön, zölden világít, este alig tudtam róla levenni a szemem, viszont sajnos ezt nem sikerült lefényképeznem, mert a fényképezőgépemen hiába kapcsoltam ki a vakut, minimálisan még úgyis megvilágította a körmeimet és onnantól megszűnt a "varázslat".

És aki nem maradhat ki:
 Nektek, hogy tetszenek a körmök? Kísérleteztetek már világítós lakkokkal?:)


13 megjegyzés:

  1. nagyon cuki lett a körmöd. :)
    nekem is van sötétben világító lakkom, csak nekem Charm Limit márkájú. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:)
      igen, már láttam nálad, a szellemes Halloween-i körmeid óta akartam én is beszerezni egyet:D

      Törlés
  2. Olyan cuki a cica :) és a körmöd is :)

    VálaszTörlés
  3. szuper a körmöd! és a cica még mindig cuki :)

    VálaszTörlés
  4. szép a nacid;) meg a körmök is;) no meg a macska;)

    VálaszTörlés
  5. Megvettem én is a világítós lakkot. Egyáltalán nem világít pedig felkentem önmagában is és egy lovely gél lakkra. a BornPretty-s-ek viszont szépen világítanak. Csalódtam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom mi lehet a gond, szerintem próbáld meg fehér alapon:)
      máson még nem próbáltam, de úgy szépen világított a saját és a testvéreim körmein is.:)

      Törlés
    2. kipróbálom majd köszi:)

      Törlés
    3. felkentem fehér lakkot egy körmömre és rá 2 réteg világítósat, de nem világított. rákentem még egy vastag 3. réteget és töltöttem lámpa alatt 7 percig na akkor világított 1-2 percig nem túl erősen. felkapcsoltam a lámpát tettem-vettem majd lekapcsoltam megint megnézni milyen és már egyáltalán nem világított :(

      Törlés
    4. sajnos akkor nem tudom, hogy mi lehet a baj, nekem akkor világít főleg, amikor teljesen sötét van, tehát lekapcsolom a villanyt, leengedem a redőnyt meg minden, de én csak egy rétegben kentem fel.
      mondjuk nincs viszonyítási alapom, ez az egy világítós lakkom van, lehet, hogy jobban kéne világítania...

      Törlés