2013. május 23., csütörtök

Calzedonia - Grigio Gentle

Ma hoztam is a másik Calzedonia lakkot, azaz a szürkét. Imádom a fantázianevüket ezeknek a lakkoknak, annyira "olasz"...:)
Az ecsete ennek a lakknak sajnos ugyanolyan vékony, mint a kék testvérének, plusz még negatívum volt, hogy három réteget kellett felkennem a tökéletes fedéshez, ami szerintem nem valami szerencsés szürke lakkok esetében.
Viszont a végeredmény nekem nagyon tetszik. Talán ez az egy szürke lakk van a készletemben, de jelenleg nincs is szűkségem többre.
A tartóssága szerintem átlagos, 2-3 napot bír kopás nélkül.
A képeken fedőlakk nélkül láthatjátok, szerintem elég szép fénye van:


 Utána gondoltam, hogy egy kicsit ezt is feldobom, ezért elővettem egy Lora lakkot, amit szintén Vanda adott nekem, hogy már kicsit ugyan beszáradt, de talán valami mintát még összetudok hozni vele. Így is lett. Nekem személy szerint nagyon tetszenek a rózsaszín/pink - szürke párosítások, ezért is nyúltam ehhez a neonos lakkhoz, na meg azért, mert már kíváncsi voltam, hogy milyen felkenve.
Először sima csíkokat akartam festeni, de felülről kezdtem el és görbére sikerült az első vonal, úgyhogy csak festegettem és egy elég furcsa dupla vonalas francia manikűr szerűség lett belőle, ami élőben egyre jobban kezd megtetszeni, de itt a képeken valahogy nagyon nem jön be...
A fedőlakkomat elfelejtettem haza hozni, ezért kipróbáltam egy még érintetlen, szintén ajándékba kapott Avonos lakkot, ami körömre kenve elvileg fehérítő hatású, de használható fedőlakknak is. Kicsit lilás színe van, úgyhogy azt éreztem, hogy az egész munkám elszíneződött tőle egy picit. 

 Nektek, hogy tetszett ez a Calzedonia lakk?

11 megjegyzés:

  1. nagyon szuper a szine és a mani is tetszik....:)
    nem is tudtam,hogy van ilyen lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:))
      hát sokáig én se, ajándékba kaptam a lakkot...:)

      Törlés
  2. Ó, gyönyörű ez a lakk, és a díszítés is tetszik :-)

    VálaszTörlés
  3. Szép ez is, a pinkkel szuper!

    VálaszTörlés
  4. húú de szép lett!!

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép a pink dísszel :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon szép lett a végeredmény, tetszik :)

    VálaszTörlés