2012. november 10., szombat

Mikás körmök és koncert

Emlékeztek még a Wishlist-emre?:D
Képzeljétek teljesült róla még egy dolog...
Nem, nem a piramis.
Hétfőn eljutottam egy IGAZI MIKA koncertre! Juhúú..:DD A koncert Bécsben volt és valami hihetetlen volt. Az egyik barátnőm, Kata jött velem. A harmadik sorban álltunk, tökéletes helyünk volt. A koncert 8 órára volt írva, de 9-kor kezdődött el. Azt hiszem én akkor fogtam fel igazán, hogy igen, eljutottam a kedvenc énekesem koncertjére, amikor feljött a színpadra. Mindenki kiabált, sikított... Én meg.... nos, nekem meg folytak a könnyeim.:D Az első szám a Grace Kelly volt, ami egyébként is a kedvencem, úgyhogy teljes volt a boldogságom.:D Miután magamhoz tértem végig ugráltuk az egészet és énekeltem a dalokat (ami nagy szó, mert nem igazán szoktam énekelni, mivel borzalmas hangom van)... Ha lehetséges akkor a koncert óta csak még jobban rajongok Mikáért...:D Teljes mértékben olyan volt, mint amire számítottam. Látszik rajta, hogy teljesen őszinte, nem játssza meg magát. Hihetetlen show-t csinált, végig hülyéskedte az egészet, énekeltette a közönséget és persze énekelt a fantasztikus hangján.:) Az egyetlen, amit sajnálok, hogy nem osztott aláírásokat. Pedig abszolút felkészült voltam, mert még textill filc is volt nálam, hogy ha lenne rá lehetőség akkor azzal irattassam alá a Mikás pólómat... De ez sajnos elmaradt.
Viszont ha már ilyen fontos esemény közelgett természetesen elengedhetetlenek voltak a különleges körmök.:)
Az első gondolatom az volt, hogy újra alkotom a 31 napos kihívás alatt festett Mikás körmöket, de végülis ezt elvetettem, mivel az inkább a kettő régebbi albumához kapcsolódott. Úgyhogy valami Origin of love-os körmöt akartam összehozni. És akkor jött az ötlet:






Egy Mika fejet próbáltam festeni a gyűrűsujjamra, a többit pedig aranyra festettem. A fejet az új album borítója alapján próbáltam megfesteni, az aranyra pedig azért esett a választásom, mert a felirat arany a borítón.:) Egyébként az arannyal rendesen megszenvedtem, mivel nem igazán van arany lakkom... Ezért az alapot egy díszítő lakkal festettem két rétegben és erre raktam még rá az Essence Make It Golden-jét. Szerintem az eredmény elég ütős lett, csak sajnos a körmeim teljesen tönkre vannak, azért ilyen kis picik...
 És ez lenne az inspirációm.:)
Illetve szerettem volna még mutatni nektek a koncertről pár képet:
A várakozás...
                                                                Szivecskével.:)
                                                                Kata és a szivecske.:)
"The origin of love, love, love....":D

És végre nagy nyújtózkodások közepette megkezdődött a show..:)








 Kedvenc képem...:)
A kórus...





És végül a sok ugrálástól kifeküdt Mika.:)
Tehát összeségében egy felejthetetlen élményben volt részem.
Remélem nem baj, hogy ez egy kicsit hosszabb bejegyzés lett...:) 
Vélemények a körmökről/koncertről?:)









4 megjegyzés:

  1. biztos jó lehetett. :)
    a köröm pedig fantasztikusan jó lett :)

    VálaszTörlés
  2. élmény volt!:)))))))) és csodás körmök!

    VálaszTörlés