2012. május 27., vasárnap

Az első OPI lakkom

Oké, tudom azt mondtam, hogy beosztottam melyik nap mit postolok... De végig gondoltam és holnap egyszerűen nem lesz időm semmire... Tanulnom kell, hajat kell mosnom, vendégségbe megyünk és ráadásul még a koleszba is utazok vissza...
Úgyhogy arra jutottam, hogy inkább hozok még ma valamit.:)
A címből gondolom kitaláltátok, de azért elmondom: Vettem egy OPI lakkot.:D
Már nagyon régóta szerettem volna egyet... A busz amivel pénteken haza járok mindig elmegy egy körmös bolt előtt, ahol gondoltam, hogy találnék, de egyszerűen soha nem jutottam be. Viszont most pénteken elmentem abba a boltba és megvettem az első OPI lakkomat. Már előtte gondolkoztam, hogy milyen színt nézzek... Gondoltam, hogy a rózsaszínek/pinkek hihetetlenül vonzani fognak, de már annyi van, hogy nem akartam azt venni... Azonban, amint beléptem egyszerre azokat kezdtem nézegetni... Nem is emlékszem a többi milyen volt...:D Tehát egy GYÖNYÖRŰ pinkkel tértem haza.:)
Kellemesen csalódtam benne, mivel mindenhol azt olvastam, hogy az OPI-ok nagyon lassan száradnak, viszont én ezt nem vettem észre... Ugyanolyan gyorsan száradt meg, mint minden más lakkom, pedig két rétegbe kentem fel. A második pozitív csalódás, hogy kb. 2 napja kentem fel és még mindig tökéletesen megvan, egy pici foltba se hiányzik...:)




Tehát ez lenne az.:D OPI-Elephantastic Pink
Szerintem annyira nagyon szép, úgy örülök neki.:DD
Nektek, hogy tetszik?:)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a színe, kicsit korallos rózsaszín, nem? Vagy csak én nem látok?:D De tényleg tetszik, nem is értem, hogy én miért egy egyszerű sárgát hoztam el x)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:) kicsit tényleg az:D
      láttam a blogodon azt a sárgát, szerintem az is gyönyörű:))

      Törlés