2014. július 17., csütörtök

piCture pOlish - Lagoon

Igen, végre eljutottunk oda, hogy én is beszereztem az első piCture pOlish lakkom!:D Valószínűleg ez már sokkal előbb megtörtént volna, ha nem lenne tőlem olyan messze a NailLand... Most is csak az vitt rá a rendelésre, hogy kifogyott a Seche Vite fedőlakkom és az itthon fellelhető fedőlakkjaim nem feleltek meg az igényeimnek... Vagy a száradással, vagy a fényükkel volt bajom. Úgyhogy tudtam, hogy muszáj lesz rendelésre adnom a fejem... És őszintén, ki az, aki ilyen helyzetben kibírná, hogy csak egy fedőlakkot rendeljen? :) Úgyhogy elhatároztam, hogy valami régóta áhított szépséget azért rendelek mellé.
Eleinte valami Zoya lakkot akartam, mert eddig is imádtam őket és a Payton, illetve a Logan már régóta csábít, de aztán arra jutottam, hogy piCture pOlish lakkom még nincs, úgyhogy inkább annak adok egy esélyt.:)
Nagyon sokat gondolkoztam, hogy melyiket rendeljem meg és még akkor is kicsit bizonytalan voltam amikor már leadtam a rendelést, de most már, hogy a kezembe van ez a gyönyörűség tudom, hogy jól döntöttem.
A Lagoon névre hallgató csoda egy 11 ml-es üvegbe van zárva és már első pillantásra látni lehet rajta, hogy nem egy hétköznapi lakkal van dolgunk. Ez a körömlakk abba a kollekcióba tartozik, amit a piCture pOlish bloggerekkel együttműködve készített, mégpedig a Fashion Polish írója álmodta meg ezt a lakkot.
A türkizkék alap rengeteg holo csillámot és glittert tartalmaz, fényesre szárad és már két rétegben tökéletes fedést biztosít.
A lakk ecsete is tetszik, lapított, könnyű vele dolgozni és a kupak is rendkívül kézreálló.
Az egyetlen bánatom csak az, hogy egyszerűen lehetetlen lefényképezni az eredeti színét ennek a lakknak... Ez tényleg olyan, amit élőben kell látni.:) Azért persze próbálkoztam, fényképeztem árnyékban, napsütésben, lámpafénynél, de 54 képből egyet se érzek tökéletesnek, a valóságban szerintem sokkal türkizesebb, a képeimen határozottan kéknek tűnik...:(


Nektek hogy tetszik? :) Van piCture pOlish lakkotok? Melyik az, amelyikre már régóta ácsingóztok?:)








8 megjegyzés:

  1. Nekem az első PP lakkom a Whimsy lesz. <3
    Naagyon tetszik ez a lakkocska, ha egyszer eljutok a Naillandbe, akkor biztos megnézem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, a Whimsy is gyönyörű:)
      örülök, hogy neked is tetszik:))

      Törlés
  2. Válaszok
    1. ugye? én is teljesen el vagyok varázsolva :DDD

      Törlés
  3. Gyönyörű :) Fájt a szívem, de végül nem vettem, mert nem volt a Hope-ból, amikor a Naillandnél jártam :/ De egyszer megszerzem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:)) igen, a Hope is gyönyörű, remélem, hogy sikerül majd megszerezned, megnézném élőben is :D

      Törlés