2014. július 11., péntek

Born Pretty Store nyomdalemez

Még a júniusban kapott Born Pretty Store-os csomagomban lapult ez a nyomdalemez, de csak most jutottam oda, hogy képeket is készítsek róla.
Eleinte tartottam ettől az egész nyomdázás dologtól, mert csak egy Essence nyomdakészletem van és az nem igazán vált be... Aztán sok helyen olvastam, hogy az Essence nyomdalemezen nem elég mélyek a minták és ezért nem lehet vele szép manikűröket összehozni, úgyhogy gondoltam adok egy esélyt a Born Pretty Store lemezének, hátha az jobban beválik.
És örömmel jelentem, hogy így is történt.:) Még kicsit béna vagyok, de most már úgy gondoltam, hogy ezt a manikűrt megmutathatom nektek is. Persze, bőven van még min javítanom... Helyenként kicsit hiányos lett a minta, kicsit elkenődött, de már így is sokkal jobb, mint amit eddig össze tudtam hozni.:)
Alapnak az OPI - Feelin' Hot-Hot-Hot!-ot használtam és a nyomdázáshoz pedig az Essence speciális matt fekete nyomdázós lakkját. 

Ha megtetszett nektek ez a nyomdalemez, akkor INNEN megrendelhetitek, valamint érdemes még szétnézni a Nail Art részlegen is, mert nagyon jó dolgokra lehet ott bukkanni, sőt a BMB10 kód felhasználásával még 10% kedvezményt is kaptok a vásárlásaitoknál.:))
A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a róla alkotott véleményemet.

Nektek hogy tetszenek a körmök? Melyik a kedvenc nyomdalemezetek?:)

6 megjegyzés:

 1. Jó kis manikűr lett, tetszik! :)
  A lemez is jól néz ki, a többi minta is jól használható?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen:))
   igen, a többi minta is teljesen rendben van, majd igyekszem azokkal is manit hozni:)

   Törlés
 2. Ez nagyon tetszik! És jó, hogy a virág mélyebben van a nyomdán, így a körmödön is hangsúlyosabb lett. :)
  Sajnos nekem még mindig nem érkezett meg a csomagom.. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm, örülök, hogy tetszik:)
   biztos a tiéd is megérkezik lassan:))

   Törlés