2012. november 25., vasárnap

Szülinap- A harmadik OPI

Először is a segítségeteket szeretném kérni, mert a blogomnak megtelt a tárhelye! A mostani bejegyzést is csak nehézségek árán tudtam összehozni... (Csináltam egy Tumblr-t és azon keresztül pakoltam fel a képeket, úgyhogy remélem jók lesznek) Ilyenkor mit lehet tenni? Valaki került mostanában hasonló helyzetbe?

És akkor kicsit vidámabb téma.. Az egyik barátnőmtől, Kingától kapott ajándékokat szándékosan kihagytam a múltkori kis összefoglalóból, mert ennek külön bejegyzést szántam.:)
Két zacsis levest kaptam (imádom!), az öccse, Áki küldött nekem egy csokit, illetve (a címből már kitalálhattátok) egy gyönyörű OPI lakkot. Ezzel együtt most 3-ra nőtt az OPI lakkjaim száma. Juhúú!:D
Na igen... Épp készültem megenni az egyik levest, amikor rájöttem, hogy még nem fényképeztem le egyben az ajándékokat, úgyhogy ez most ilyenre sikeredett...:)
És akkor az OPI. Rodeo Rose fantázianevet viseli és gyönyörű pink színe van, amit nagyon nem adnak vissza a képek. Ennél sokkal-sokkal sötétebb, csak sajnos este csináltam a képeket és lámpafénynél ezt tudtam összehozni. Utána néztem a neten, hogy melyik kollekcióba tartozik és azt találtam, hogy csak egy ideig volt kapható ez a lakk és utána bevonták, úgyhogy azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam, hogy nekem a tulajdonomba van ez a kis szépség.:)
És a végére egy vakus kép, ami talán kicsit jobban visszaadja a színeket... Húú így elnézve olyan, mintha két külön lakk lenne...:)
Nektek, hogy tetszik?


6 megjegyzés:

  1. Tényleg, mintha két különböző lakk lenne.. :D nekem is az egyik OPI-m ezt csinálta..nem engedte lefényképezni magát..
    Nagyon szép- mind a kettő :DD az utolsó képen nagyon dögös :)
    Èn egy piros és egy barna OPI-t kaptam szülinapomra, remélem megcsinálják a gépet és fel tudom pakolni a blogra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is nagyon tetszik:) mindenesetre majd még megpróbálom lekapni az eredeti színt:DD
      kíváncsi vagyok már, hogy a tiédek milyenek:)

      Törlés
  2. Velem is ugyan ez volt tegnap este! Nagyon kiakadtam!! De aztán kaptam egy tippet, hogy mindig úgy töltsem fel a képeket a blogra, hogy le vannak kicsinyítve!:) Szerkesztővel, vagy képnézegetővel is át lehet méretezni. Szólj, hogyha sikerült!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát azzal is próbálkoztam, de úgy is azt írta, hogy nem férnek fel... mindenesetre ez a tumblr-ös megoldás most még működik, csak picit körülményesebb...:)

      Törlés
  3. Nekem is ezt írta ki, és nem is tudom, mihez kezdjek most, mert 2 blogom is van, és a kettőnek ráadásul közösen kezeli a képeim tárhelyét :( Teljesen tanácstalan vagyok ez ügyben...
    Egyébként a lakk nagyon szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem ez a tumblr-ös megoldás bevált, szerintem próbáld meg;)
      köszönöm:))

      Törlés