2012. október 5., péntek

Macskák hete

Bocsánat, hogy múlt héten elmaradt a bejegyzés, de sajnos annyit kell tanulnom, hogy se kedvem, se időm, se energiám nem volt írni... Pedig annyi minden van, amit már hetek óta fel szeretnék rakni.
Na, de most  végre hoztam valamit.:) Két osztálytársamnak is az volt a héten a kérése, hogy fessek nekik macskás körmöket, de mindkettő egy picit más volt.:) Nagyon örültem a kihívásnak, macskát eddig csak egyszer festettem.

Először Laura körmét szeretném megmutatni nektek. Neki minden körmén díszelgett egy kis cica fej. Én azt hiszem viszonylag elégedett vagyok az eredménnyel. Sajnos a képek picit homályosak lettek, de azért talán látjátok a lényeget.:)

 A második macskás körmöt pedig Katának készítettem és szerintem ez is aranyos lett.:) Bár egy picit olyanok lettek a macskák, mint a kutyák.:D Nekem nagyon tetszik, hogy csak két körmön van cica,  többi meg pöttyös.:)


 Nektek, hogy tetszenek a körmök?:) Szóljatok légyszi ha tele van hibákkal a bejegyzés, de már majdnem elaludtam, amikor írtam...:D
Macskákkal, hogy álltok?: )









5 megjegyzés:

  1. nagyon édesek lettek! :) én néhány napja találtam tumblr-ön egy hasonlót:
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb52lobJEG1qbezbuo1_500.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:)
      jajj ez is édes, mondjuk nekem az a kereszt egy kicsit sok...:D

      Törlés
  2. hihetetlenül tetszetősek a körmök ;)))

    VálaszTörlés