2012. május 27., vasárnap

Sellő körmök



Tudom, hogy azt mondtam, hogy nem igazán szeretem a csillogós körmöket, de a Rossmanba megláttam egy gyönyörű kék csillogós Essence lakkot. Meg is jegyeztem az egyik barátnőmnek, Kingának, hogy milyen szép, mire ő mondta, hogy neki van ilyenje, de még nem is használta, mert nem tetszik neki és ha akarom akkor nekem adja. És másnap már hozta is nekem a lakkot...:)
Elég erős színe volt úgy ránézésre az üvegben, de azér traktam alá egy kék alapot (Astor- Electric blue) és arra kentem rá az új jövevényt.:)
Ez lenne a lakk. Essence- Blue addicted :)




Másnap, amikor megmutattam a már említett barátnőmnek, akkor azt mondta, hogy ilyenre majd egyszer neki is kilakkozhatnám a körmeit...:DD És azt mondta rá, hogy olyan, mint a sellők farka... Innen jön a post címe..:)
Illetve egy negatívum, hogy nagyon nehéz volt lemosni... A múltkori csillámporos lakk szószerint leesett egyszercsak a körmömről, ezért nem értettem miért panaszkodik mindenki, hogy nehéz lemosni az ilyen lakkokat, viszont most megértettem... Legalább fél órát szenvedtem vele mire lejöt...
Nektek, hogy tetszik?:)




2 megjegyzés:

  1. Eszméletlen jó a színe, főleg így, egy kék alappal. Tényleg sellős benyomást kelt. Hú, hogy utálok körömlakkot mosni, nemhogy egy csillogósat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye?:D
      hát nekem se az a kedvenc részem... majdnem egy fél üveg körömlakklemosó ráment...:S:D

      Törlés