2012. május 6., vasárnap

Díjat kaptam

Két díjat is kaptam a napokba, úgyhogy most még egy személyes bejegyzés következik, aztán hamarosan hozok nektek egy körmös bejegyzést is...:)
A díjat Erikától és Adrienntől kaptam és mégegyszer köszönöm szépen nekik:)
Szabályok:
1. Köszönd meg neki és linkeld be azt, akitől kaptad
2. Írj magadról 7 különböző dolgot, bármi lehet az
3. Add tovább ezt a díjat 15 másik bloggernek

Na akkor a hét dolog rólam:
1. Imádom a karamellt. Minden fajtát és minden mennyiségbe.:) A mekibe kapható fagyit is dupla karamellel kérem és a dobostorta tetején is imádom... Ez az egyetlen "édesség" amiből nem tudok eleget enni...:)

2. Van egy macskám, név szerint Csámpás. Mindenképp vörös cicát akartam, ezért a neten kutattam a megfelelő kedvenc után és végül meg is találtam. Az ország másik feléből került hozzánk és nagyon szeretjük. Most már durván 2 éve él velünk és hihetetlenül aranyos, hallgat a nevére, mint egy kutya.:)

3. Ha már az állatoknál tartunk, egész pici korom óta szeretnék egy kínai harcikutyát, azaz shar-peit. Szerintem ez a világon a legédesebb kutya, de sajnos anya nem engedi, hogy kutyám legyen.

4. Nagyon szeretek olvasni. A kedvenc könyveim a Harry Potter-ek, amiket rengetegszer olvastam... Régebben azt csináltam, hogy végig olvastam mind a hetet és utána rögtön kezdtem előről és így tovább...:) Most meg már az első ötöt angolul is elolvastam.:) Illetve nagyon szeretem még Fejős Éva könyveit is, amik szerintem tökéletesek, ha nem elgondolkodtató dologra vágyom, hanem csak valami olyanra, ami kikapcsol kicsit.

5. A kedvenc filmem a Karib-tenger kalózai, amiben két kedvenc színészem is játszik, névszerint Orlando Bloom és Johnny Depp. Szerintem érdekes, hogy a film összes részében pont ugyanaz a zene szól a kedvenc jeleneteimnél.:)

6. Régen szerettem a Tokio Hotelt. Most már nem, de ennek ellenére felvállalom. Tudom, hogy sokan leszólják őket, de én akkoriban még koncerten is voltam Pesten, pedig voltam vagy 12 éves és ez egy felejthetetlen élmény volt.

7. Utálom azt a hangot amikor valaki a lisztet elsimítja a gyúródeszkán vagy amikor a homokot fa/beton felületen... Ki lehetne kergetni vele a világból...:D

És a 15 blog:
- Vanília édes élete
- Aloebeautyblog
- Janet's Beauty Zone
- being yourself
- champagne supernova
- Essence of beauty
- JuStyled
- Nyuffika blogja
- Pat körömtippek
- Pink, Candy, Pop
- Szépség és valóság
- tejfölös Málna
- Viktória's Style
- Beauty, style and everything á la Nora
- rouge 'n style

13 megjegyzés:

  1. Köszönöm nagyon aranyos vagy, a kutyád pedig irtócuki♥

    VálaszTörlés
  2. köszii, én is imádom a cicákat :)

    VálaszTörlés
  3. mindenkinek nagyon szívesen:))
    a kutya nem az enyém, csak olyant szeretnék.:)

    VálaszTörlés
  4. nagyon szépen köszönöm :)

    VálaszTörlés
  5. Meglepődtem, de nagyon jól esett a díj. Most duplán lelkiismeret-furdalásom van, amiért hanyagolom a blogot...

    VálaszTörlés
  6. hu hát köszi!;D kedves tőled hogy "díjaztál" :DDD

    VálaszTörlés
  7. nézzetek be hozzám is, ha nem akartok menő ruhákra vagyonokat költeni, DIY blogot vezetek :) absolutelychloe.blogspot.com köszi :)

    VálaszTörlés