2015. augusztus 20., csütörtök

Rózsás gél lakk

Képzeljétek, teljes stresszben vagyok, ugyanis szombaton megyek gólyatáborba. Persze, várom meg minden de azért tartok tőle... Ti voltatok már gólyatáborban? Nektek milyen volt? Most még azon gondolkozom, hogy milyen ruhákat vigyek, ami illik a csapatunkhoz. (Rock/metal/punk csoportba vagyok beosztva...) :D Arra is gondoltam, hogy megint meg kellene csinálnom a tüskés-szegecses körmöket, csak félek, hogy nem lenne elég tartós... Szerintetek?

A nagy stressz mellett azért maradt időm lakkozni is, úgyhogy aggodalomra semmi ok! :) Ezúttal egy gél lakkot szeretnék mutatni nektek, amit épp az előbb csináltam az anyukámnak.
Anyának egyébként nincsenek hosszú körmei, úgyhogy most meg is dicsértem, hogy milyen szépen megnövesztette őket. :)
Szokás szerint most is Crystal Nails gél lakkokkal dolgoztam, viszont egy picit csaltam, ugyanis anya az OPI Live.Love.Carnaval lakkját nézte ki magának alapnak. A mintát amúgy is sima lakkokkal szoktam csinálni, úgyhogy megpróbálkoztunk azzal, hogy felvittem egy fehér gél lakkot, majd amikor elkészült jöhetett az OPI lakk és erre még egy réteg gél fedőlakkot raktam. Többnyire jól sikerült, bár amikor áttöröltem körömlakk lemosóval akkor egy-két helyen lejött a széle, lehet, hogy két réteg fedőlakk kellett volna, mert egyébként mintáknál teljesen jól szokott működni ez a megoldás.
Ettől eltekintve én elégedett vagyok a végeredménnyel, remélem nektek is tetszeni fog:

Nektek hogy tetszenek a körmök? Történt veletek valami érdekes? :)

4 megjegyzés:

  1. Jó gólyatábort! ^^ Az a manikűr nagyon illene a témához, de lehet, hogy nem lesz tartós. :S
    Nagyon szép lett a manikűr, nagyon ügyes vagy. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm utólag is!:) Végülis nem csináltam meg a manikűrt, pedig biztos nagy sikere lett volna...:D
      Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszik,ügyes vagy,hogy ilyeneket tudsz csinálni... ^^ Az az alapszín pedig tényleg nagyon szép,megértem miért az választotta anyukád. :)

    VálaszTörlés