2015. november 10., kedd

Törzsi mintás gél lakk

Nagyon cikinek érzem, hogy kijelentettem, hogy most aztán visszatérek a blogoláshoz és azóta nem írtam egy szót se. Ennek több oka is van. Egyrészt most kezdtem ugye az egyetemet és bele kellett rázódnom kicsit az itteni dolgokba. Meg kellett ismerkednem a várossal (most már kezdünk megbarátkozni) és meg kellett szoknom, hogy hogyan is kell felkészülni a ZH-kra, valamint új kapcsolatokat próbáltam kialakítani, mivel a legtöbb ember aki fontos nekem nagyon messze van most tőlem. Volt egy nehezebb időszakom is egy kis szakítással fűszerezve, de szerencsére most már ez is megoldódott, kemény két hét után kibékültünk a barátommal és rossz ezt kimondani de tényleg szükségünk volt erre a külön töltött időre és jót tett nekünk. Az eddigi ZH-k egész jól sikerültek, úgyhogy arra jutottam, hogy talán megpróbálhatnék az egyetem mellett is írni néha, ha nem is napi szinten. (Képzeljétek eddig lakkozni se nagyon volt időm, hetekig csupasz körmökkel jártam, nagyon fura volt. :D) Szóval igyekszem, de ígérgetni nem szeretnék, nagyon nehéz visszarázódni a dologba, annak ellenére is, hogy rettenetesen hiányzik és szeretném csinálni.

Tegnap az egyik csoporttársamnak (talán mondhatom most már úgy is, hogy barátnőmnek :D) csináltam gél lakkot. Szabinának nagyon szép, hosszú, nagy felületű körmei vannak, amikre öröm volt dolgozni, kicsit irigykedtem is lakkozás közben.
Egy konkrét képpel jött hozzám, amit próbáltam megvalósítani, bár utólag kicsit megbántam, hogy teljesen szabad kézzel festettem meg a mintát, le kellett volna ragasztgatnom a körmét, hogy egyenesebbek legyenek a csíkok. Legközelebb biztos előrelátóbb leszek. De ettől eltekintve én meg vagyok elégedve a végeredménnyel és remélem ő is. :)
Aki követ instagramon már tegnap találkozhatott ezekkel a körmökkel, mert ott is megosztottam őket, ha keresnétek panka1116 néven találtok meg. :)
Szokás szerint Crystal Nails lakkokkal dolgoztam. (Képzeljétek felfedeztem, hogy pont a kolesz utcájában van egy Crystal Nails lakkokat forgalmazó bolt, úgyhogy kezd felszínre törni a lakkvásárlás iránt érzett bűnös szenvedélyem, azóta már háromszor jártam náluk és csak múlt héten fedeztem fel a boltot.) Alapnak a Crystal Nails 159-es számú, Selyem fantázianevű lakkját használtam, aggódtam, hogy a világos színe miatt nem lesz elég pigmentált és át fognak látszani a körömvégek, de két rétegben egész szépen fed, tetszenek benne a kis csillámok is.
Nem is húzom tovább a szót, inkább nézzétek a körmöket:

És ez a kép szolgált inspirációként:

Nektek hogy tetszenek a körmök? 
Mi újság veletek mostanában? :)

8 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett,nagyon ügyes vagy,hogy gél lakkal ilyen csodát tudsz csinálni. Én anno próbálkoztam velük, de a körömlakkok kezelhetőség szempontjából jobbak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) kicsit amúgy csalok ám, sima lakkal festem a mintát és arra rakom rá a gél lakk fedőlakkot :) még keresem a tökéletes megoldást de eddig ez bevált, ugyanolyan tartós :)

      Törlés