2014. október 24., péntek

Born Pretty Store - nyomdalemez teszt

Megint egy hosszabb kihagyás után jelentkezem, bocsánat. Viszont ne gondoljátok, hogy megfeledkeztem rólatok, már jó ideje ezzel a nagyobb nyomdalemez teszttel készültem, remélem tetszeni fog nektek.:)
A lemezt ismételten a Born Pretty Store-tól kaptam tesztelésre és azt hiszem napról napra jobban megy ez a nyomdázás dolog. Persze még mindig van mit fejlődnöm, de mostanában már van, hogy nem kell lemosnom egy körmömet úgy 80-szor, hanem egész elégedett vagyok az elsővel is. :D
Tanultam a múltkori hibámból, ezelőtt a nyomdalemezről csak egy mintát mutattam meg nektek, ez nem is tudom, hogy jutott eszembe... Úgyhogy most 4 manikűrt hoztam nektek, hogy az összes mintát megnézhessétek körmön is.:) (Mostanában szinte mindig elfelejtek fényképezőgépet visszavinni magammal a koleszba, úgyhogy a képek többnyire a barátom telefonjával készültek, köszönöm a közreműködést! :* )

Az én kedvencem a legelső manikűr volt, csak sajnos amikor ez volt a körmömön akkor pont közvetlenül gél lakk leszedése után voltam és nagyon rövidre voltak vágva a körmeim... Hosszú körmön biztos sokkal szebben mutatna ez a minta, így sajnos elég kevés látszik belőle, de nekem a színkombináció és a gyűrűsujjon lévő alak is nagyon belopta magát a szívembe.:)

Ezután egész más színekhez nyúltam. Szerintem azt már sokan tudjátok, hogy imádom a kék lakkokat, úgyhogy következőnek egy sötétkék alapot használtam és arra világosabb kékkel nyomdáztam.

Az egyik osztálytársam, Réka is megkért, hogy nyomdázzak valamit a körmére, nagyon megtetszettek neki a minták. Természetesen teljesítettem a kérését, ő is kék színeket választott és azt a mintát, amit már az első manikűrnél is láthattatok. (Sajnos itt a képek elég rosszul sikerültek, mert az iskolában készültek, de a lényeget azért talán látjátok...)

A negyedik manikűrnél megint a rózsaszínes árnyalatokhoz tértem vissza. Őszintén szólva ez a minta lopta be magát legkevésbé a szívembe, annyira nem tetszett, hogy az összes körmömön kicsit kilógott a minta, de lehet, hogy csak én voltam béna...

Az utolsó manikűrnél pedig egyszerre 5 különböző mintát nyomdáztam a körmömre. Igazából már amikor kiválasztottam a lemezt akkor megnéztem mások képeit róla és láttam olyant, hogy valaki kifestette a mintákat színesre, úgyhogy gondoltam ezt én is kipróbálom, hogy ne legyen olyan unalmas.:)

Ha ti is megszeretnétek rendelni ezt a lemezt, akkor itt megtehetitek, valamint érdemes még szétnéznetek a Nail Art részlegen is, mert rengeteg klassz dologra lehet ott bukkanni, sőt a BMB10 kód felhasználásával még 10% kedvezményt is kaptok a vásárlásaitoknál.:)

Remélem nem bánjátok, hogy ez most a szokásosnál egy kicsit hosszabb bejegyzés lett, talán ezzel kicsit kompenzálom az eddigi hosszú szünetet. :)
Nektek hogy tetszik ez a lemez? Melyik minta a kedvencetek?:)

8 megjegyzés:

  1. Pont fél órája gondoltam Rád, hogy mi lehet veled. :)
    Nagyon szépek a manik, nagyon ügyes vagy. Az utolsó a kedvenc, egyértelműen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj de aranyos vagy, köszönöm szépen!:)
      hát, én jól vagyok, csak sajnos kicsit húzós ez az érettségi év és ha van egy kis szabadidőm akkor többnyire a barátommal vagyok, úgyhogy most a blog kicsit háttérbe szorult, de igyekszem valami rendszert kialakítani!:)

      Törlés
  2. el vagyok keseredve:(( én akartam a sombreros körmöket:(( hát most hogy leszek így híres a blogodon:( no mindegy azért szép ám, de előre közlöm hogy a koncertre kitalálunk Hollywood undead-es körmöt és akkor majd híres leszek a blogodon, érthető voltam?parancs
    ui.:hihetetlen hogy lehet ilyen pompás párosítás az a két kék*.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne hari, majd neked is csinálok :*
      már gondolkozom is, hogy milyen körmöket csináljak a koncertre :3
      a kéket én is imádtam :D

      Törlés
  3. Az utolsó hipercuki, de a kékek a kedvenceim. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép manikűröket alkottál :)

    VálaszTörlés