2014. május 19., hétfő

Szívecskés manikűr

Ismét egy Born Pretty Store-os tesztelni valót hoztam nektek, remélem nem bánjátok.:)
A harmadik termék amit választottam egy tégely díszítő lapocska vagy glitter vagy nevezzük aminek akarjuk...:D Természetesen rózsaszínt választottam (mi mást?) mivel ez megy legjobban a ruháimhoz, ezt éreztem a legkihasználhatóbb színnek.
Örömmel állítom, hogy eddig ez a kedvencem a csomagból, már régóta terveztem valami hasonló beszerzését.
A manikűrhöz, amit készítettem még Viki egyik régebbi manikűrje szolgált inspirációként, sajnos a képek valamiért már nem jelennek meg, de Katy ezt a manikűrt alkotta újra az egyik Manikűrvadásznál, ott találtok képet róla.:)
Alapnak a Moyra fehér lakkját használtam és a még meg nem száradt lakkba nyomkodtam bele a kis lapocskákat és próbáltam szív formát kirakni. (A többi körmömre az OPI Suzi's Hungary Again! került.) A végeredmény nem lett tökéletes, van még mit csiszolni a szívecskén, de én imádtam és nagyon sokan meg is dicsérték.:)
Ezúttal meglehetősen sok képet hoztam nektek, mert a koleszban egyszerűen lehetetlen olyan helyet találni, ahol jók a fényviszonyok fényképezéshez, de azért próbálkoztam...:D (Még a fürdőben is... Haha...)
A végére gondoltam csinálok egy képet, hogy lássátok mekkora "adagot" kaptok, ha esetleg megrendelitek. Szerintem nekem ennyi egy életre elég lesz...:)

Ha kedvet kaptatok a rendeléshez, akkor ITT megtehetitek. Valamint érdemes szétnézni a nail art részlegen, mert rengeteg jó dologra lehet ott bukkanni és a BMB10 kód felhasználásával még 10% le is jön a fizetendő összegből.:)

Nektek hogy tetszik ez a manikűr? Próbálkoztatok már hasonló díszítéssel?:)

5 megjegyzés:

  1. nagyon szép, csajos mani, ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik. :) Türelemjáték, de szerintem megéri. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ennek nagyon örülök:) hát, tényleg sokáig szórakoztam vele, de imádtam a végeredményt:)

      Törlés