2014. május 17., szombat

Born Pretty Store masni

Meghoztam a második terméket, amit a Born Pretty Store-tól választottam tesztelésre.
Amikor képen láttam ezeket a masnikat nagyon tetszettek, azonnal tudtam, hogy ki kell próbálnom, milyen a körmömön. Azonban amikor megérkezett a csomag akkor kicsit csalódott voltam, ugyanis a masnik hatalmasnak bizonyultak. Nem is értem, hogy kerülhettek ezek a nail art szekcióba?
A csomag 5 darab masnit tartalmazott, amit megint nem értettem, szerintem logikusabb lenne párosan küldeni az ilyen dolgokat, de ez már csak részletkérdés...
Azon is komolyan elgondolkoztam, hogy egyáltalán mit használjak a masnik felragasztására. Végül is a műköröm tip ragasztó mellett döntöttem, ezt gondoltam a legtartósabb megoldásnak, de sajnos így se bírták túl sokáig a körmeimen.
Alapnak a Moyra fekete lakkját használtam, valamint az OPI Elephantastic Pinket. A végeredmény elég megosztó volt a barátaim körében, de a többségnek ez a masni már soknak bizonyult.
Egyébként annak ellenére, hogy már-már nevetségesen nagyok ezek a masnik mégis szomorkodtam egy kicsit amikor leestek, pont kezdtem megszeretni őket, de többször biztos, hogy nem fogom használni őket, jobb helyen lesznek a húgaim hajában...:)

Ha valakinek megtetszettek ezek a masnik INNEN megrendelhetitek, valamint érdemes szétnéznetek a nail art szekció többi terméke között, mert annak ellenére, hogy ez most nem vált be nekem, rengeteg csodás dolgot lehet ott találni és nem mellesleg a szállítás is ingyenes, ráadásul a BMB10 kód felhasználásával még egy 10%-os kedvezményt is kaptok a vásárlásaitok során.:)

Nektek mi a véleményetek ezekről a körmökről? Bevállalnátok vagy ez már a túl extrém kategória?


6 megjegyzés:

  1. Fú, hát ezek tényleg brutál nagyok. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát, sajnos azok, kicsit el is vagyok keseredve miatta:/

      Törlés
  2. Nekem sem tűntek ilyen nagynak. :/
    A mani szép lett. :) Bár a masni már sok. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. becsapósak a képek a Born Pretty Store oldalán, gondolhatod mekkorát néztem amikor kinyitottam a borítékot...
      köszönöm:) igen, tényleg sok volt, miután leestek kijavítottam a feketét és úgy még hordtam 1-2 napig a manikűrt és sokkal jobban tetszett...:)

      Törlés
  3. nagyon cukiii. én simán hordanám őket, bár én nagyon őrült vagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik, el tudnám képzelni rajtad:))

      Törlés