2014. január 15., szerda

Boulevard - Mágneses körömlakk

Már elég régóta ki akartam próbálni a különböző mágneses lakkokat, de eddig kicsit tartottam tőlük, mert sok helyen olvastam olyan darabokról, amikkel szinte semmi nem történik a mágnesezés után. Nyáron a DM-ben egy 5 darabos csomagra lettem figyelmes, de a Boulevard márkáról eddig még sehol nem olvastam, úgyhogy sajnáltam rá ki adni 2000 forint feletti összeget, viszont múlt héten azt vettem észre, hogy az említett lakkokat 1000 forintra árazták le. Így már nem tudtam megállni, arra jutottam, hogy még akkor is megéri, ha nem működik rendesen a mágnes, elvégre a lakkok darabja így csak 200 forintra jön ki, ami szerintem nevetséges ár értük.:)

 Mind az 5 lakk kupakja másféle mágnest rejt, aminek külön örülök. Persze a tesztelésnél szinte mindegyiket sikerült belenyomnom a körmömbe, úgyhogy ez az oka annak, hogy ilyen kis koszosak szegények, remélem ettől eltekintetek.:)
Sajnos a mágnestől való félelmem nem volt alaptalan. A zöld jól működik, a kékkel sincs különösebb gond, viszont a maradék három már kicsit gyengébb, nehezebb szép mintát összehozni velük.

Elsőnek a jobbról második, bordós-lilás lakkot szeretném megmutatni nektek. A színe nekem nagyon tetszik, különleges, nem egy unalmas szín, szerintem egy kicsit ünnepélyesebb. A tartóssága is teljesen rendben van, a száradási ideje már hagy kivetnivalót maga után, de ezt is sikerült kiküszöbölnöm a Seche Vite fedőlakk segítségével.
A mágnesezéssel már adódtak gondjaim... Végül is sikerült valami hatást elérnem rajta, de azért nem olyan lett, mint amit a kupak ígért... Persze az is lehet, hogy én voltam béna és még bele kell jönnöm a dologba.:)



 Azért szerintem érdekes lett a végeredmény, talán a gyűrűsujjamon közelít leginkább a várt mintához.
Nektek hogy tetszik? Melyik mágneses lakk vált be eddig nektek?
Melyik lakkot teszteljem következőnek?:)


13 megjegyzés:

  1. Ezt a szettet én is megvettem, szeptemberbe, de nem viccelek, még nem volt időm kipróbálni, így örülök, h írtál ezekről :)
    Az ára tényleg szuper volt, én még normál áron vettem.
    Nem rossz a végeredmény :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor várom a te bejegyzésedet is a lakkokról:)
      én is megszerettem ameddig a körmeimen volt:)

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszik, szerintem szép. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik, hogy nem szabályos a minta az összes körmödön. Különleges hatása van.

    VálaszTörlés
  4. Ezer éve óta szemezgetek ezzel a szettel, de mindig ott hagytam azzal az indokkal, hogy pontosan miért is kell ez nekem? :D Úgy látom kár volt :D Igazán szép lett! :) Én a kéket szeretném legközelebb látni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, én is sokat gondolkoztam rajt, de most már nem tudtam ellenállni:D örülök, hogy neked is tetszik:)
      oké, akkor a kék lesz a következő:)

      Törlés
  5. vááóó ez nagyon szép lett, tetszik! :)

    VálaszTörlés
  6. Tetszik! Ezer forint meg nem sok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi M.:) igen, tényleg nagyon jó áron volt:)

      Törlés