2013. augusztus 21., szerda

Messziről érkezett lakkok

Ezt a bejegyzést már egy hete megígértem nektek, úgyhogy bocsánat a csúszásért!
Az egyik barátnőm, Bogi 10 napot külföldön töltött, többek között Londonban és a kis nyaralása alatt volt olyan kedves, hogy gondolt rám és hozott nekem egy lakk csomagot, amivel sikerült nagyon meglepnie és ezúton is köszönöm szépen neki ezt az ajándékot!:))
A csomagban három kis üvegcse lapul, az egyik egy zöld alaplakk, a második egy kis üveg glitter, a harmadik pedig egy fedőlakk.
Én már magát a csomagolást imádom, annyira kis cuki!:)
A doboz hátulján még egy kis használati utasítást is találunk.:)
Csak két körmömre raktam a glitterekből, úgyhogy láthatjátok az alaplakk színét is felkenve, amiből két réteg kellett a tökéletes fedéshez.
Szerintem nagyon kis mutatós manikűrt lehet összehozni ezzel a szettel, viszont sajnos ennek is vannak negatívumai, mint a legtöbb lakknak.
Az egyik, hogy a csillámok mindenre, de tényleg szó szerint mindenre ráragadnak, úgyhogy kicsit macerás felrakni őket. A másik meg, hogy az alaplakk már szépen megszáradt amikor rákentem a fedőlakkot, ami viszont nagyon nem akart száradni, úgyhogy egy-két helyen sikerült is belenyúlnom a hosszas várakozásban, ráadásul kicsit fel is bubisodott az egész.
Szerintem ezzel a körömdíszítési fajtával is úgy leszek, hogy nagyon tetszik, de csak különleges alkalmakkor fogom használni, mint például a kaviár gyöngyöket.

Nektek hogy tetszenek a körmök? Próbálkoztatok már hasonló díszítéssel?:)







20 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik ez a kis szett. :) sajnálom a rossz tulajdonságokat. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök neki:) hát még én mennyire sajnálom:(

      Törlés
  2. Wow, nagyon tetszik az a csillámcsoda! :)

    VálaszTörlés
  3. szép lakk, csodás!! ezek a flitterek!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép ^^ Imádnivaló szett és az elkészült manikűr is nagyon aranyos

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lett a lakkozás!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. valahogy gondoltam, hogy a zöld miatt neked tetszeni fog:D

      Törlés
  6. nagyon cuki, gyönyörűek ezek a glitterek. *-*

    VálaszTörlés
  7. Most találtam rá a blogodra, nagyon ügyi vagy :) Nem akarsz ezzel foglalkozni, mármint nem csak, mint hobbi, hanem, mint hivatás? Én látnék benned fantáziát.

    A körömlakkok meg édesek, nekem is kéne egy ilyen lakkhozó barátnő. De persze a körömlakkok önmagukban semmit nem érnek, kell hozzá egy kis tehetség is, hogy szépen dolgozz velük ;)

    http://www.studioflash.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, nagyon jól esett a hozzászólásod:)
      jelenleg az iskolára koncentrálok, orvosi pályában gondolkozom, a körmözés inkább csak a hobbim, de ennek ellenére idővel majd azért szeretnék elvégezni egy tanfolyamot..:))

      Törlés