2013. április 12., péntek

Francia manikűr gél lakkal

Durván egy hónap telt el az utolsó gél lakkozásom óta és már kezdett nagyon hiányozni a dolog, úgyhogy rászántam magam, hogy megcsináljam a körmeimet és ezzel lavinát indítottam el és utána nap megcsináltam Kinga körmét is, holnap pedig előre láthatólag anya körmeire fogok alkotni valamit.
A saját körmeimmel szeretném kezdeni, mivel ezt csináltam régebben.
Eleinte csak egy egyszerű francia manikűrt akartam, de annyira Polka.com függő lettem, hogy egy picit muszáj volt belecsempésznem. Nem bántam meg, szerintem sokat dobott a végeredménnyel, de mégsem vagyok teljes mértékben elégedett vele. Nem is beszélve a körmeimről, amik szörnyen elszineződtek a sok lakkozástól...
De nem is húzom az időt, inkább mutatom nektek a körmöket:


 Nektek, hogy tetszik? 
Én a mutatóujjammal nagyon nem vagyok kibékülve, a köröm formája se tetszik, most így gépen nézve, illetve a fehéret is elrontottam szerintem... Na, de annyi baj legyen, majd legközelebb talán jobban sikerül...:)

7 megjegyzés:

  1. El is hiszem, hogy Polka mániás lettél ;-)
    Nekem tetszik a díszítés is, ügyes vagy : )

    VálaszTörlés
  2. Szerintem egész jó lett, a mutatóujjad miatt ne bánkódj, ennyivel is természetesebb :) Nekem egyébként két egyforma alakú körömágyam sincs, ahány annyiféle, mert már elmúltam 30 mire le tudtam szokni a körömrágásról. Szabad kézzel festetted meg a szabadszélt? Milyen márkával dolgoztál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik:)
      igen, mindent szabad kézzel festettem és Crystal Nails gél lakkot használtam, a díszítéshez pedig sima lakkokat, Moyra feketét és OPI Polka.com-ot:)

      Törlés
    2. Jó a kézügyességed, én a franciát még nem mertem gél lakkal kipróbálni. Mielőtt a fehéret felviszed, átmész a szintelen rétegen cleanserrel, vagy rögtön felteszed a fehéret? A fehéret saját ecsetével viszed fel, vagy kisebb ecsettel? Bocs a sok kérdésért, de én is ki szeretném majd egyszer próbálni ezt a verziót :)

      Törlés
    3. köszönöm:)
      először alaplakkot szoktam felvinni (Crystal Nails-es gél lakk alap és fedőlakk), lámpázás, francia manikűr alaplakk, lámpázás, francia manikűr fehér, lámpázás, fedőlakk, lámpázás... utána meg ugye át kell törölni körömlakk lemosóval. igazából mintát ilyenkor szoktam rá festeni, amikor már minden kész van és utána rakok még rá egy réteg fedőlakkot, lámpázok és letörlöm ezt is körömlakk lemosóval. nem tudom ez így mennyire "szakszerű", de nekem így bevált, rendesen bírja legalább 3 hétig...:)
      a fehéret saját ecsettel viszem fel, próbáltam vékonyabbal, de nekem így könnyebbnek bizonyult.
      ugyan, szívesen válaszolok.:)

      Törlés