2013. február 9., szombat

...and that's who i am 4.

Sokan írtátok a nyereményjátéknál, hogy szívesen látnátok több személyes jellegű bejegyzést. Igyekszem ennek eleget tenni, úgyhogy meghoztam a negyedik 'and that's who i am'-es bejegyzést. 
Volt, aki azt írta, hogy lehetne gyakrabban friss. Erre azt szeretném mondani, hogy én örülnék a legjobban, ha lenne alkalmam gyakrabban frissíteni. Jelenleg kollégista vagyok (vagyis most két hónapra kiköltöztem, de áprilistól újra visszamegyek) és a koleszban sajnos csak nagyon nehezen kivitelezhető a blogolás, ráadásul a tanulni valóm is rengeteg, úgyhogy sajnos többnyire csak hétvégén tudok a blogra koncentrálni.
Ennek ellenére igyekszem eleget tenni a kéréseiteknek és sietek a posztokkal, de a megértéseteket kérem!:)

i love pretty little liars szeretem a Pretty Little Liars-t
Imádom a sorozatokat. Mostanában filmeket nem is nagyon nézek, hanem 4-5 sorozatot nézek folyamatosan. Ezek közül az egyik a Pretty Little Liars, ami szerintem mostanában elég nagy népszerűségnek örvend. Szinkronizálva még nem érhető el, de szerintem feliratosan is élvezhető és még az angol tudást is fejleszti egy picit.
Eleinte picit kételkedve álltam neki, azt gondoltam, hogy ez is csak valami megszokott könnyed kis sorozat az emberek mindennapi életéről és eltúlzott gondjaikról.
Viszont pozitívan csalódtam benne. Megnéztem az első részt és utána nem tudtam leállni. Most már láttam az összes eddig megjelent részt és izgulok a folytatás miatt. Külön tetszik, hogy a főszereplők velem egyidősek.
 i've got my priorities in the wrong order - rosszul állítom fel a fontossági sorrendet
Most ezt elsősorban a tanulásra értem például. Az a jó a koleszban, hogy ott nincs lehetőségünk tv-t nézni vagy netezni és ezzel rá vagyunk kényszerítve a tanulásra. Mondjuk a koleszban is megesik, hogy inkább körömlakkozok, de azért azzal mégsem megy el az egész napom...(általában)  Persze, ha itthon vagyok sajnos nem a tankönyveket részesítem előnyben, pedig tudom, hogy jobb lenne a tanuláson előbb túlesni.
 i have another life in my dreams - van egy másik életem az álmaimban
Nagyon sokat álmodozom. Gyakran magamat is meglepem azzal, hogy mi mindent ki tudok találni. Imádom a napnak azt a részét, amikor este/éjszaka végre beledőlhetek az ágyamba és elmerülhetek a gondolataimban.
 i'm afraid - félek
Félek. Mindentől. 
Tényleg, szó szerint mindentől, talán még a saját árnyékomtól is.
Ha az utcán csak egy kicsit is kétes alak jön velem szembe, akkor rögtön megszaporázom a lépteimet és néha még az út túloldalára is átmegyek. Utálok egyedül lenni a sötétben és a tömegközlekedést se szeretem túlzottan a nagyobb városokban.
Félek a pókoktól, rovaroktól, csúszómászóktól és az ugrálósabb kutyáktól.
Nem szeretem a horror filmeket, izgulok a felelések/dolgozatok előtt/közben és aggódom a még be sem következett dolgok miatt is.
i have wavy hair - hullámos hajam van
Hál' Istennek... Régen jobban örültem volna vagy nagyon göndör vagy teljesen egyenes hajnak, de most már rájöttem, hogy a hullámos haj az arany középút, mivel ezt sokkal könnyebb formázni, mint a másik két hajtípust. Szószerint mindenféle hajam volt már. Most kicsivel mell alá érő van, egyenes frufruval, de volt már Beckham bubim, sőt még tüsi hajam is. Mindig úgy gondoltam, hogy a haj az csak haj és ha megtetszett valami rögtön levágattattam olyanra. Most először van ilyen hosszú hajam és talán azt is először érzem, hogy ezt már több évnyi gondos növesztgetés után sajnálnám levágatni.
Általános iskolában a hullámokkal nem igazán tudtam még mit kezdeni, de most már megtaláltam a tökéletes hajszárítót, mégpedig a Remington Spin Curl személyében. Egy álom ez a hajszárító, tökéletes frizurát csinál. Közvetlenül hajszárítás után kicsit olyan, mintha raszta tincseid lennének, ezért én általában este szoktam megejteni a hajmosást. Akkor már senki nem lát, elmegyek aludni, reggel pedig átfésülöm az egészet és kész is vagyok.:) 
i can't live without make up - nem tudok smink nélkül élni
Nem használok sok sminket, de mégsem érzem jól magam, ha nincs rajtam semmi. Csak a szemeimet szoktam picit hangsúlyozni, kb. egy éve kezdtem el tusozni. Szempillaspirált már régóta használok, imádom a hatalmas pillákat. Legjobban a Maybelline spiráljait szeretem és általában 2-3 féle van rajtam, hogy legyen, ami hosszabbít, ami dúsít vagy ami göndörít. Tusból Miss Sporty-t használok. A legelső tusom is ilyen volt. A tartóssága hagy némi kivetnivalót, de az ecsetjét nagyon szeretem.
i text first - először sms-t írok
Sokkal jobban szeretek sms-t írni, mint telefonálni. Talán ez a még múltkor említett dologgal van kapcsolatban, hogy jobban ki tudom fejezni magam írásban, mint szóban.
Azt nagyon nem szeretem, amikor felhívok valakit és a másik személynek olyan hangosra van állítva a telefonja, hogy egy kis csúszással hallom a saját hangomat.

Ti, hogy álltok ezekkel a dolgokkal? :)
Ha szeretnétek az említett dolgokról esetleg hosszabb bejegyzést, akkor nyugodtan jelezzétek és csinálom is!:) Gondolok itt most például hajra vagy hajszárítóra vagy ilyesmire...

6 megjegyzés:

  1. "Imádom a napnak azt a részét, amikor este/éjszaka végre beledőlhetek az ágyamba és elmerülhetek a gondolataimban." Tökéletes megfogalmazás. :) Emellett az sms írós résszel is egyetértek, és imádom a hullámos hajamat. :)

    VálaszTörlés
  2. En horror manias vagyok es csut egyenes hajam van:-)
    smunk nelkul is tudok elni-megtanultam:-)
    Johetnek az ilyen bejegyzesek meg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor eddig nincs sok közös tulajdonságunk:)
      örülök, hogy tetszenek az ilyen jellegű posztok:)

      Törlés
  3. Én is sokszor félek sokmindentől, és a sminkes dologgal is ugyanígy állok, még a termékeink is ugyanazok. :D

    VálaszTörlés