2013. január 19., szombat

Kampánykörmök

Ezen a héten diákhét volt az iskolánkban. Ez egy diákigazgató választást takar, amin a 2., 3. és 4. évfolyam indít egy-egy jelöltet és az 1. és az 5. évesek szavaznak a nekik legszimpatikusabbra. Ilyenkor az egész iskola tele van ragasztgatva az évfolyamok plakátjaival és minden ekörül forog. A 3 évfolyam sütiket visz magával, illetve még sok más enni-inni valót és ezekkel is próbálja meggyőzni a szavazókat. Este szerenádozni mentünk és reggel pedig voltak, akik ágyba reggelivel ébresztették az 1. és 5. éveseket. Minden évfolyam készíteni szokott egy kis kampányfilmet is, amik csütörtökön kerülnek levetítésre a szünetekben. (Ezen a napon 35 perces órák vannak, 20 perces szünetekkel.) Illetve mind három évfolyam készít egy saját pólót, amiből a szavazók is rendelhetnek és ezeket hordják a héten.
Idén a mi évfolyamunk témája a börtön volt, úgyhogy az amerikai rabokhoz hasonlóan narancssárga pólókban voltunk, aminek az elején egy karikatúra volt a jelöltünkről, a hátulján pedig egy rabszám.
És természetesen mi következik ebből az egészből? Természetesen megszállt az ihlet és kampánykörmöket alkottam a szobatársaimnak és magamnak.:)
A fehér alapra fekete csíkokat festettem, hogy menjen a börtön témához, a gyűrűsujj körmét pedig narancssárgára festettem és egy fekete hármast pingáltam rá, mivel, hogy mi vagyunk a harmadévesek.:)
Szerintem egész jól sikerültek és tényleg illettek a témához.:) 
  
 Kitalálja valaki, hogy melyik az én kezem?:)
Ha valakit érdekel itt megtekinthetitek a kampányfilmünket (én nem szereplek benne). Sajnos valamiért hibák vannak ebben a feltöltött változatban és néha felugrik egy-egy nem odaillő kép, illetve egy helyen villámok jelennek meg, egy másikon meg csak feketeség látszik, de szerintem még ezektől eltekintve is fantasztikus lett.:D Természetesen csütörtökön egy hibátlan változat volt leadva.:)
 
És a bakik:
 

Ja és a lényeget meg kihagytam: NYERTÜNK! Csak kicsi különbség volt köztünk és a másodévesek között, de pár szavazattal megnyertük!:)
A ti iskolátokban is szokott valami ilyesmi esemény lenni?:) Véleményetek a körmökről?

6 megjegyzés:

  1. Nálunk is volt anno diákkirály választás a suliban, a végzős osztályok indítottak jelölteket (általában 6-7 osztály volt egy évfolyamon), mire mi lettünk végzősök az előző évek "botrányai"(alkoholizálás a kampányfilmben, stb) miatt sokáig úgy volt, hogy nem lesz, aztán mégis lett, de a sok kavarc miatt mi már nem indultunk. Pedig biztos jó lett volna, alsóbb évesként imádtam ezt a pár napot, amikor felbolydult az egész suli :) Meg persze minden évben volt egy-két diákkirály jelölt, akikért lehetett bolondulni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, szerintem ez az év "fénypontja"...:D mindenkinek kell ez az egy hét lazítás...:D

      Törlés
  2. a te kezed szembe a karkötős kézzel a középső...balról a második:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. húúú hogy találtad ki?:OOOOO csak nem a tiéd a karkötős?:OOO :DDDDD

      Törlés
    2. mi a jutalom?:$ nem! és nem az enyém a legpocsékabb a SAJÁT hibám miatt. az a Francié!

      Törlés
    3. nem verlek meg jövő héten ha visszamegyek;)
      öö... mármint a Francié a legpocsékabb?:D árad belőled a kedvesség... nyugodj bele, hogy a tiéd borzalmas volt csak a képen nem látszik...:D

      Törlés