2013. január 27., vasárnap

Egy éves a Panka körmök

Ez a nap is eljött. Pontosan egy éve kezdtem el írni a blogomat.
Ez idő alatt ezzel együtt 102 bejegyzést tettem közzé, 57 feliratkozó olvasóra tettem szert és 14366 oldalmegjelenítésem volt. 
Tudom, ezek nem olyan nagy számok, mint sok más blogon amiket látok, de én nagyon hálás vagyok érte és nagyon boldog vagyok, hogy ennyien kíváncsiak a különböző alkotásaimra.
Mostanában sokszor visszanéztem az első bejegyzéseimet és úgy jártam, mint a régi naplóim visszaolvasásával. Volt, hogy fogtam a fejemet, hogy ezt, hogy rakhattam fel és volt, hogy megmosolyogtam a dolgokat.
Nagyon hálás vagyok a barátaimnak is, akik támogatták ezt az egészet és természetesen nektek is a sok kedves hozzászólásért.
A képek minősége is elég sokat javult szerintem ezalatt az egy év alatt. Eleinte ugyanis telefonnal készített képeket raktam fel, de közben (szerencsére) átszoktam a fényképezőgépre. Nincs egy ilyen hiper-szuper gépem, de azért szerintem a lényeg látszik a képeken, különösen, ha jók a fényviszonyok.
Kis nosztalgiázás szempontjából szeretném kirakni az eddigi kedvenc alkotásaimat:
Victoria Beckham inspirálta körmök
Mika körmök
Garfield
Puzzle
Zebra körmök
Pink leopárd
Francia manikűr virágokkal
Johnny Depp körmök

Talán a legnagyobb kihívást eddig az augusztusban megcsinált 31 napos körömlakk kihívás jelentette. Rengeteg időt és engergiát öltem a dologba és sok olyan manikűrt megcsináltam, amit már régóta terveztem. Ennek a képeit az augusztusi bejegyzéseknél nézhetitek vissza!:)

A legnagyobb megtiszteltetés eddig az volt, amikor szintén a 31 napos kihívás alatt a könyv inspirálta körmöknél Fejős Éva: Eper reggelire cimű könyvét használtam inspirációnak és személyesen az írónő is benézett a blogomra, sőt még a Facebook oldalára is kirakta a blogom linkjét.

Persze, negatív dolgok is történtek ebben az egy évben bőven és ezeket se lehet kihagyni. Ez alatt most például a körmös versenyből történő kizárásra gondolok vagy néhány névtelen hozzászólóra és a sértő kommentjeikre, de sikeresen túltettem magamat ezeken is. Igazából mindezt próbálom építőjellegűen felfogni és nem felkapni rajtuk a vizet.

Természetesen a blogszülinap alkalmából egy nyereményjátékot is szeretnék szervezni nektek, hogy megháláljam az eddigi kedvességeteket, de sajnos a héten beteg voltam, úgyhogy nem volt alkalmam elmenni keresni valami ajándékot nektek, úgyhogy kicsit még várnotok kell rá, de ígérem, hogy vagy jövő hétvégén vagy két hét múlva hozom a nyereményjátékot.

Remélem, hogy a jövőben is velem és a bloggal maradtok és még sok boldog pillanatot élhetünk még át együtt!

9 megjegyzés:

  1. NYEREMÉNYJÁTÉK ! NYEREMÉNYJÁTÉK ! :DDD

    Már 1 éves Pankakörmök olvasó vagyok :3

    Ügyes vagy ;P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kiragadtad a lényeget a bejegyzésből cicavirág:D

      Törlés
  2. A cicás és a puzzle nagyon tetszik! Én biztos az olvasód maradok majd, csak így tovább :-)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is ezek tetszettek a legjobban, főleg a cicás, a francia és a puzzle tetszik! :)
    Boldog szülinapot a blogodnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is a cicás a legeslegkedvencebb:D köszi:)

      Törlés
  4. boldog szülinapot a blognak! csak így tovább!! :)

    VálaszTörlés
  5. boldog blogszülit! nagyon ügyes vagy :)

    VálaszTörlés