2013. január 25., péntek

...and that's who I am 3.

Mivel eddig mindenki, aki hozzászólt az ilyen jellegű bejegyzésekhez azt mondta, hogy tetszik neki, itt a következő, azaz a harmadik.:) A képeket megint teljesen véletlen szerűen hoztam és ismételten 7 dolgot árulok el magamról:
 i love snuggling with my cat- szeretek a cicámhoz bújni
Egy Csámpás névre hallgató kandúr cicám van, akit olyan "férfiasan" csak Cilának szoktunk becézni. Még 8.-ban kaptam és az egész országot átutazva jutott el hozzánk, konkrétan Debrecenből érkezett Vas megyébe, ugyanis neten néztem ki. Félre értés ne essék egy közönséges (vagy számunkra nem is annyira) házimacskáról beszélünk. A hangsúly azon volt, hogy mindenáron vörös macsekot akartam. Egy percig se bántuk meg, hogy őt választottuk. Teljesen olyan, mint egy kutya, hallgat a nevére és már beidomítottam, az "Ül!" parancsra is, ami szerintem elég ritka egy cicánál.:)
 i love penguins- szeretem a pingvineket
Ha már állatoknál tartunk, a kedvenc állataim egyike a pingvin! Még olyan extrémebb állatok kapnak mellette helyet a listán, mint az alpaka vagy a kapibara... És most tegye fel a kezét, aki tudja, hogy mik azok!:D
De az abszolút kedvencem akkor is a pingvin és abból is az édes, puha, totyogós kicsik.:)
 i'm bad with money- nem tudok bánni a pénzzel
Ezt nagyon utálom, de sajnos így van. Amint van egy kis zsebpénzem mindig elköltöm valami hülyeségre. Gyakran kajára a kolesz miatt (mondjuk ez még a jobbik eset) vagy körömlakkokra... Szerencsére az utóbbi időben sikerült kicsit kordában tartanom a körömlakk vásárlásaimat, úgyhogy most büszke vagyok magamra.:)
 i still watch disney channel- még mindig nézem a disney channelt
Mostanában nem vagyok az a nagy tv néző, igazából megnézem a Barátok köztöket, ebből is heti ötből négyet neten, illetve még az RTL-en lévő Kód is elnyerte a tetszésemet, de ezeken kívül inkább gépen nézem a sorozataimat. Mondjuk sajnos azt kezdem észre venni, hogy egyre gyatrább műsorokat adnak. 
De abban a kevés időben amikor odaülök a TV elé tuti, hogy megnézem mi megy a Disney Channel-en. Ciki, nem ciki, imádom a Varázslók a Waverly helybőlt, illetve a Phineas & Ferb-öt, csak már egyre nehezebb olyan részeket elcsípni, amiket még nem láttam.
 i adore my cousins- imádom az unokatestvéreimet
Elég nagy családom van, kereken 10 darab unokatestvérem van. Szerencsére elég összetartó család vagyunk, úgyhogy viszonylag sokat találkozom velük és néhányukkal nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Ráadásul hárman még egyidősek is vagyunk.:) 
 
 i'm a gossip- pletykás vagyok
Sajnos... Egyszerűen imádom meghallgatni az összes kis hülyeséget másokról. De ez még a kisebbik rossz, ugyanis képtelen vagyok titkot tartani. Ha megtudok valamit, akkor muszáj gyorsan megbeszélnem egy harmadik személlyel. Nagyon utálom ezt a tulajdonságomat, úgyhogy próbálok változtatni rajta, de nagyon nehezen megy. Talán eddig a legjobb megoldásnak az bizonyult, hogy leírom a naplómba, ha valami olyant hallok és akkor már nem is akarok annyira beszélni róla.:)
 i avoid crowds- kerülöm a tömeget
Egyszerűen utálom a tömeget. Nem tudom mit lehet abban élvezni, hogy egymás lábán lépkednek az emberek, valaki a nyakadba liheg vagy épp belekönyökölnek a bordádba. Ha tehetem akkor mindig inkább messziről elkerülöm az ilyen helyeket. Jó persze az olyan dolgok, mint mondjuk a Mika kocert kivételt képeznek, ott az élmény, hogy láthatom egész közelről a kedvenc énekesemet segített megfeledkezni a külső tényezőkről.

5 megjegyzés:

  1. Azért a körömlakkra fordított pénzmennyiség szeptemberben nem volt kispályás lássuk be...de tényleg fejlődsz!:D khmm a Mika koncert "EMIIIIILYYYY", "CELEBRATEEEEE" !:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó, de az szerintem csak az iskola kezdési stressz levezetése volt.:)
      a Mika koncert meg FELEJTHETETLEN!:DDD

      Törlés
    2. ismerlek!:DDDDDDDDDDDDDD

      Törlés
  2. hogyan tanítottad be a cicád?:O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amikor etetés idő volt akkor a kaját mindig valami magasabb helyen merítettem ki neki, ahol nem érte el. mindig már nagyon várta, hogy odaadjam neki, de csak akkor kapta meg, ha leült. eleinte persze gondolom nem a sokszor elismételt "Ül!"-re hallgatott, hanem véletlenül ült le, de most már elsőre hallgat rá, még kaja nélkül is.:))

      Törlés