2013. január 24., csütörtök

...and that's who I am 2.

Ez a 99. posztom! : ) Nagyon durva... :D És ráadásul vasárnap lesz a blog 1 éves, aminek alkalmából még ki kell találnom valamit...

Egyszerűen nem bírtam tovább várni... Annyira élveztem az előző bejegyzésnek a megírását, hogy már ma hoznom kellett a következőt. De délután/este vagy holnap délelőtt még biztos hozok egy körmös bejegyzést is, csak még meg kell írnom és még spanyolra is kell mennem, ha egyáltalán mennek a buszok. Ismételten 7 képet hoztam és teljesen véletlenszerűen választottam ki az elmentett képek közül őket.:)
i express myself better in writing than out loud- jobban kitudom fejezni magam írásban, mint szóban
Talán azért megy jobban az írás, mert ott van időm átgondolni a dolgokat, ki tudom törölni/radírozni azt, amit elrontottam. Beszédben ugyebár ez teljesen másképp működik és ezért nem is nagyon szeretek megszólalni idegen társaságban. Biztos a sok napló írásnak is szerepe volt ebben. Úgy rendesen beszélgetni valamiért csak azzal tudok, akit már ismerek egy ideje és akivel szemben már kialakult bennem egy bizonyos szintű bizalom. Én nagyon nem szeretem ezt a tulajdonságomat és próbálok változtatni rajta, de nagyon nehéz.
 i'm a child of divorced parents- elvált szülők gyereke vagyok
Nagyon sok gyerekkel ellentétben ez az a dolog, ami engem abszolút nem zavar. Pici voltam még, amikor a szüleim elváltak és talán ezért nem észleltem az egészből semmit. Anyával is és apával is tartom a kapcsolatot, úgyhogy igazán nincs okom panaszkodni. És szerintem mindenkinek jobb a jelenlegi felállás.
 i get embarrassed easily- könnyen zavarba jövök
Ezt most lehet jó és rossz értelembe is érteni. Attól is rettenetesen zavarba tudok jönni, ha mondjuk órán felszólít a tanár és hülyeséget mondok, de most első sorban nem erre gondoltam, hanem az egyik kedves barátnőm, Juci által vetett csábos pillantások ugrottak be. Soha nem tudom, hogyan reagáljak ezekre a nézésekre és mindig szörnyen zavarba érzem magam miattuk.:)
 i'm incredibly lazy- hihetetlenül lusta vagyok
Ezt a tényt talán leginkább anya és Vanda tudnák alátámasztani. Anya szerint meglehetne műteni miközben csinálok valamit, olyan lassú vagyok és sajnos annyira nem jeleskedem a házimunkákban sem.
Egy fárasztó iskolanap (vagy egy nem is annyira fárasztó) után csak leülök valahova és nézek ki a fejemből és ilyenkor még az is nehezemre esik, hogy elmenjek a kb. tőlem 2 méterre lévő vízért vagy a karnyújtásnyira lévő táskámért. És itt jön Vanda a képbe, ugyanis gyakran ő szokta megmenteni az életemet ilyen helyzetekben és odahozza nekem a "rettenetesen" messze lévő dolgaimat.:)
 i can never control my laughter- sosem tudom  visszafogni a nevetésem
Vagy nem tudom, hogy lehetne szebben fordítani...:D
Ez roppant nagy probléma tud lenni. Mindenen képes vagyok nevetni, de tényleg mindenen, még azon is, ha azt mondják nekem, hogy "kenyér" (ugye Fruszi?:D)... A legrosszabb az, amikor ez a nevetés órán jön rám vagy mondjuk egy templomban. Olyankor kínkeserves óráknak tűnő perceket töltök azzal, hogy próbálok nem hangosan felnevetni. 
Kata, hogy írjak neked valami személyeset, most a múlt heti parfümözésed ugrott be tanulószobán, na az pontosan egy ilyen helyzet volt.;)
 i still love my ex- még mindig szeretem a volt barátomat
Na ez az, amihez abszolút semmit nem szeretnék hozzáfűzni.
 my room is always a mess- mindig rendetlen a szobám
Ez azt hiszem nagyon szoros kapcsolatban van az előbb már említett lustasággal. Egyszerűen képtelen vagyok rendet tartani magam körül. Mindent csak lerakok oda, ahol éppen helyet találok. Erre a tulajdonságomra se vagyok a legbüszkébb és remélem, hogy kicsit azért változni fog a jövőben.


Nektek mi a véleményetek ezekről a bejegyzésekről? Folytassam még? 
A körmöket meg ígérem hozom, annyit megsúgok, hogy állatmintásak lesznek.:)










11 megjegyzés:

  1. Igen, folytasd :-) Tetszett ez is, a nevetős helyzeteket pedig jól ismerem :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) örülök, hogy tetszett:D hát igen, azt szerintem már a legtöbben megtapasztalták...:D

      Törlés
  2. Anna!!:D ez a rész is igen jó lett!:D a parfümös részhez meg csak annyit, hogy ilyen illatos pólót azóta se hordtam..:D és ezek közül az utolsót én is lementettem:DDD várom a folytatást!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kata:D örülök, hogy ennyire élvezed ezeket:DD én is a tiédet;)

      Törlés
  3. XDD valami vagy valaki azért mégis hiányzik ebből a bejegyzésből.. :$

    Kata és a parfümözés xP

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mivan Kinga, bajod van a parfümözéssel?:D vagy inkább nem tudod feldolgozni kik az elődeid??:DDdddd

      Törlés
    2. majd talán még belekerülsz valamelyikbe... talán... talán... :DDD

      Törlés
  4. nekem is nagy tetszenek! :))

    VálaszTörlés
  5. nagyon tetszik ez a poszt :)
    mellesleg nekem is vasárnap lesz a szülinapom, úgyhogy majd gondolok a blogra, és előre is boldog szülinapot neki is ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ennek nagyon örülök:D
      akkor neked is nagyon boldog szülinapot, így előre!:))

      Törlés