2013. január 23., szerda

...and that's who I am 1.

Mostanában elég sok blogon figyelmes lettem ezekre a képekre és bátorságot merítettem Verus, Hajnal és Katy ilyen jellegű bejegyzéséből és én is megírtam a sajátomat. Elég sok képet találtam, ami illik rám, úgyhogy a többi bloggerinához hasonlóan én is több részletben fogom felrakni ezeket a bejegyzéseket.:)
Így legalább ti is jobban megismerhettek, illetve, ha írtok hozzászólásokat, akkor én is megismerhetlek egy kicsit titeket.:)
 i'm obsessed with nail polish.- Megszállottja vagyok a körömlakkoknak.
Haha... Micsoda újdonság így elsőre.:) Viccet félre téve már tényleg megszállottságnak tekinthető ez az egész dolog. A lakkjaim száma már lassan 200-ra növekszik (bár most nem akarok hülyeséget mondani) és állandóan körömlakk szag terjeng a szobámban, amit a család többi tagja nem díjaz annyira.
i keep a diary - naplót vezetek
Kb. általános iskola 4. osztályban kezdtem el naplót írni. Emlékszem, hogy akkor még mindennap más színű ceruzát használtam és mindig szigorúan csak egy oldalt írtam. Most már 4 naplóm betelt és most írom az 5.-et, viszont ez most olyan vastag, hogy nem tudom be fogom-e fejezni valamikor...:D 
Egyébként nekem tényleg segíteni szokott, hogy néha kiírom magamból, ami a fejemben kavarog, úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy próbálkozzon meg vele. Mondjuk így sok évnyi napló írás után is természetesen szokott olyan lenni, hogy több hónapig egy szót sincs kedvem írni, utána meg kedvet kapok és tele írok legalább 10 oldalt. Még egy pozitív dolog a napló írás mellett, hogy néha nagyon vicces vagy épp nagyon ciki tudd lenni, amikor visszaolvasod, hogy miket írtál 1-2 évvel ezelőtt.:)
 my friends are like my siblings- a bárátaim olyanok, mintha a testvéreim lennének
Amikor gimibe mentem, akkor sikerült pár új és egyben nagyon jó barátot szereznem. Ebben annak is nagy szerepe volt, hogy koleszos vagyok. Elsőben 10-en voltunk egy szobában, másodikban 8-an, most év elején meg 9-en, de még Karácsony előtt ketten iskolát váltottak, úgyhogy 7-en maradtunk. Így lehet, hogy soknak tűnik, de igazából hozzá lehet szokni és jó, hogy mindig van ott valaki, akihez tudsz szólni egy-két szót. Meg természetesen az új osztályban is sikerült még néhány barátra szert tenni.:)
Külön szeretném kiemelni Vandát, Katát, Bogit, Jucit és Kingát! Közülük háromról biztosan tudom, hogy el fogják ezt olvasni és remélem tudjátok, hogy nagyon szeretlek titeket.:))
Persze a régi barátaim közül is tartom néhánnyal a kapcsolatot, de mióta külön váltak az útjaink azóta derült ki, hogy néhányukkal mennyire felszines is volt ez a barátság...
 i eat more than i should- többet eszek, mint amennyit kellene
Szerencsére olyanok az adottságaim, hogy nem látszik meg rajtam. Rengeteget bírok enni és állandóan éhes vagyok. Legutóbb a mekiben, amikor rendeltem már úgy éreztem, hogy az eladó csaj gúnyosan méregetett. Sajnos mostanában egyre inkább bűntudatom van a nagyobb zabálások után, ezért a zacsis leves fogyasztásomat próbáltam korlátozni picit. Biztos ti is ismeritek azokat a tésztás kínai leveseket (Smack és társai), na én ezekből mióta megkezdődött az iskola napi szinten megettem egyet és már szörnyen egészségtelennek éreztem magam, úgyhogy most már csak tényleg a nagyon megterhelő iskola napok után veszek 1-et, hogy kicsit jobb kedvem legyen.:)
 i'm an obsessive collector- megszállott gyűjtő vagyok
Egyszerűen ha megtetszik valami akkor nem bírok magammal és akarok belőle még, még, még. Kicsit már talán tényleg beteges, amit csinálok. Volt egy fülbevalós korszakom, amikor gyűjtöttem a mindenféle lógós, nem lógós, karika és még sorolhatnám típusu füliket. Most szerencsére ezzel már leálltam és az igazat megvallva nem jön rosszul, hogy tényleg minden létező színben van legalább egy pár fülbevalóm.
Ez után következett talán a kis Micimackók gyűjtése. Biztos ezekkel is találkoztatok már, ilyen kis telefon díszekről van szó, amik Micimaci formájúak és valami kis gumis ruhába vannak öltöztetve. Ezeket 100-200, helyenként 300 forintokért lehetett venni boltok előtt. Hát ezekből kb. 50 darabot sikerült összegyűjtenem, amik különbözőek és akkor még nem számoltam bele az egyformákat. Ráadásul ezeket akkoriban mind rászereltem a telefonomra és egy hatalmas csómóban lógtak ki a zsebemből. Az biztos, hogy legalább ütésálló volt a telefonom.:)
Utána fel lett újítva a szobám és rákaptam arra, hogy mindenhéten vettem egy dísz lepkét. Úgyhogy most a lámpáról is lepkék lógnak, a függönyt is ellepték, sőt még az ágyam fölötti baldachin is tele van velük és a laptopomon is van kettő.
Akkor itt van még a már említett zacsis leves mánia, ami annyira nem nevezhető gyűjtésnek, de azért megszállotság az biztos, illetve a körömlakkok természetesen.
Ja és ugyan leszoktam a fülbevalók gyűtéséről, de rákaptam a füllyukak "gyűjtésére"... Jelenleg 7 van, de még biztos, hogy csináltatok legalább kettőt, ha nem többet.
 i would never be able to turn vegetarian- soha nem lennék képes arra, hogy vegetáriánus legyek
Hát igen... Már említettem, hogy imádok enni és leginkább husit husival.:D 
Van vegetáriánus barátnőm, sőt nem is simán vegetáriánus, hanem vegán. Nem tudom, hogy volt képes arra, hogy lemondjon minden álltai eredetű ételről. Elismerem és megértem, amit csinál, de akkor se lennék képes rá. Inkább azt az elvet vallom, hogy márpedig az állatok azért vannak, hogy megegyük őket és annyira nem tud meghatni, hogy mekkora a ketrece a tyúkoknak. Jó nyílván most én tűnök kegyetlennek, de szerintem rajtam kívül ezt még nagyon sokan így gondolják. És ezzel nem szerettem volna senkit megbántani, aki máshogy gondolkodik, ez az én véleményem.
 i'll never stop loving harry potter- mindig szeretni fogom Harry Pottert
Talán még így hangzik legjobban magyarul...:) 
Egyszerűen imádom a Harry Pottereket. Az összeset olvastam. Egy időben azt csináltam, hogy végig olvastam mind a hetet és rögtön kezdtem őket előről. Nekem nagyon szép emlékeim fűződnek hozzá. Talán ezért vagyok a filmekkel szemben picit kritikusabb. Persze, azokat is szeretem, de azért a könyv az igazi. 

Remélem nem baj, hogy ez most nem egy körmös bejegyzés volt. Én nagyon élveztem a megírását és hozni fogom még a többi képet, amit összegyűjtöttem.:) 

 
 









13 megjegyzés:

  1. most szívesen írnék olyat hogy "hahh ez nem is igaz", de baszki az!!:D külön kedvencem az evős és a gyűjtögetős!:D na meg persze örültem a nevemnek is! szeretlek te drága:)))

    VálaszTörlés
  2. Annyira meghatódtam... :$ Én is nagyon <3

    Füllyukgyüjtőgetés :P A naplóvisszaolvasás jó móka xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez volt a célom:$:DD
      :D remélem ez nem azt jelenti, hogy visszaolvastad a koleszban felejtett naplómat...:DD

      Törlés
    2. ha ő nem.. én IGEN!!!:D

      Törlés
    3. te sunyi:DD haza vitted magaddal vagy mégis hogyan?:D

      Törlés
  3. Én naplót régen írtam. 2x kezdtem neki, de ma már rég nem vezetek naplót. nincs időm írni. Meg kedvem se. :) Körömlakkokra egy időben nagyon rászálltam, szerintem most a sminkes paletták következnek. XD Bár ez 2 darabban ki is fog merülni, mert felesleges olyan sok.
    Azt a zacsis levest szeretem én is. A garnélásat a da-da-ból asszem. De ritkán eszek. Épp diétáztatom magam. Azt meg elképzelni sem tudom, hogy tudsz a mekiben enni. :D Én nagyon utálom, még kis koromban nyitásnál voltunk bent, azóta nem ettem mekiben. Szerintem van az több, mint 10 éve, hát rég nyitott a meki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, a napló írás az nem a legnépszerűbb manapság, de engem mégis megnyugtat.:)
      hát nekem zacsis levesből jöhet garnélás, csípős, nem csípős, csirkés vagy akármilyen, csak gombás nem:)
      mekibe meg hál' isten csak ritkán jutok el, de olyankor bevásárolok rendesen:D

      Törlés
  4. Az első kép lementve és beállítva háttérképnek :PPP

    VálaszTörlés
  5. Szia ^^ örülök, hogy hallok rólad, ráadásul úgy hogy azonos a hobbink. :) Azért ide írok, mert jót mosolyogtam a gyűjtögetős részen :D Egyébként ügyes vagy, csak így tovább :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia:))
      én meg nagyon örülök annak, hogy megnézted a blogomat, régen hallottam felőled... azért is küldtem el neked, mert láttam Facebookon, hogy téged is érdekel ez a lakkozós dolog...:)
      na igen a gyűjtögetés meg azóta is változatlan...:D
      és köszönöm:)

      Törlés
  6. Szia :) Örülök, hogy megmutattad az oldalad fb-n. Nagyon tetszik a blogod és ügyes vagy nagyon :) Azért ide írok, mert még sok minden rémlik a gyűjtős korszakaidból, főleg a Micimackók és a fülbevalók :D

    VálaszTörlés