2013. január 24., csütörtök

A 100. poszt- leopárd körmök megint

Igen, ahogy a cím is mondja ez kereken a 100. poszt. Reggel picit elszámoltam magam, ha valaki látta, de utána javítottam a hibámat, csak volt egy piszkozat, ami bezavart a posztok számolásába.
De talán jobb is, hogy ez most egy körmös bejegyzés lesz, jobban illik ehhez a jeles pillanathoz.:)

A körmöket sajnos nem a legjobb fényviszonyokba fényképeztem le, úgyhogy egy picit homályosak lettek, de a lényeg azért talán kivehető...
Nekem nagyon tetszik a végeredmény, olyan vidám lett. Mondjuk ez most valami kivételes alkalom, amikor elégedettebb vagyok a jobb kezemmel, mint a ballal. Talán azért, mert a jobbra így utólag két foltot már nem raknék rá... Egyébként most már egy jó ideje én is beszereztem egy BTGN fedőlakkot és olyan szempontból nagyon elégedett vagyok vele, hogy tényleg nagyon gyorsan szárad és a fénye is csodálatos, de sajnos azt a kis próblémát még mindig nem sikerült kiküszöbölni, hogy a fedőlakkjaim elkenik a nagy gonddal megfestett fekete körvonalakat, mintákat...:( Úgyhogy, ha valakinek van valami jól bevált fedőlakkja szívesen várom a nevét hozzászólásban!:)
A leopárd mintát most nem a szokásos módon készítettem el, hanem a NYC Lexington Yellow-t használtam alapnak és erre mentek rá a kék foltok egy S-he lakkal. Egyébként ezt a színkombinációt a napokban láttam egy másik blogon és ott tetszettek meg, de természetesen a nagy kapkodásban fogalmam sincs, hogy hol is lehetett. Azért, ha idővel rábukkannék újra, akkor mindenképp kirakom nektek.
És akkor a körmök:
 Ti, hogy álltok az állatmintás körmökkel? : )

9 megjegyzés:

  1. még sohe nem volt leopárdmintás a körmöm, pedig mindig tervezem.. :D
    ügyes vagy, nagyon tetszik. ;) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:) én meg alapból nem voltam elájulva ettől a mintától de egyszer csináltam leopárd mintát mondván, hogy most már muszáj lesz és azóta nem bírok leállni vele...:)

      Törlés
  2. én imádom a leopárd mintás körmöket, már többször is elkészítettem, többféle színvariációval. szinte mindenhez illik, és nagyon esztétikus is, valamint nem lehet elrontani! :D
    nagyon szép lett, majd szerintem most én is hasonlót fogok csinálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:) igen, tényleg szinte bármilyen színnel jól mutat, mostanában egyre jobban tetszenek ezek az "extrémebb" kombinációk..:)

      Törlés
  3. gratulálok a 100.bejegyzésedhez!! és örülök hogy részese lehettem e csodák valamennyi megszületésének!:DD És el kell mondjam ez a leopárd mintás köröm bejön, pedig nem vagyok értük oda.Szép lett!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm kedves Katalin:D és ez csak természetes;)

      Törlés
  4. nagyon kis cuki. :) a héten nekem is leopárdmintás körmöm volt. :)

    VálaszTörlés