2012. október 20., szombat

A nagy Rose Nail kérdés

Ezt a bejegyzést már szeptember óta tervezem, ugyanis akkor vettem egy új Rose Nail fehér lakkot. Az elődjét még júniusban vettem és remekül ki is tartott egész nyáron, teljesen elégedett voltam vele, ezért is döntöttem emellett a márka mellett újra. A meglepetés akkor ért, amikor itthon egymás mellé raktam a két lakkot. Szerintem a képen könnyen észrevehető a "kis" hiba..
A középső a nyár elején vett lakk, a jobb oldali meg a szeptemberi, illetve még mellé raktam egy pinket, talán azon még jobban látszik a különbség. A két szélső lakkban láthatóan kevesebb van, mint a középsőben, pedig a felirat szerint mindhárom lakk 16 ml.

 Hiába próbáltam valami különbséget találni, szerintem még vastagságra is teljesen ugyanolyanok az üvegek.
Na akkor, hogy is van ez?
Ettől függetlenül még mindig elégedett vagyok a lakkal és abszolút megéri az a 300-400 forintot, amibe kerül, de azért kicsit átverve érzem magam... Nektek mi erről a véleményetek?




4 megjegyzés:

  1. szerintem ne érezd magad átverve!!!
    nekem a Rose Nail lakkokkal kapcsolatban az a véleményem, hogy ha állnak egy darabig besűrűsödnek és jobban fednek.
    Ár-arány érték? hol kapsz 16 ml-t 300-500 Fortintért? SEHOL!!! Nekem mindegy, hogy 16 v. 15. 14 ml, 300-500 Forintért mind a 3 mennyiség kitűnő!! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem is az árán vagyok fenn akadva, meg tényleg ennek ellenére elégedett vagyok vele, de akkor sem érzem valami korrektnek a dolgot...
      de kénytelen leszek beletörődni...:)

      Törlés
    2. korrektnek tényleg nem korrekt.. de sajnos ilyen az a mai világ.. :(

      Törlés