2012. szeptember 22., szombat

Virágos körmök

Na kicsit megkésve, de azért itt van a mai "adag"...:) Virágos körmöket csináltam ma.. Igazából van egy új ecsetem és ahhoz kerestem virágos videót, de végülis nem olyant csináltam, amilyent gondoltam, mert megláttam ezeket a körmoket és azt éreztem, hogy na ez kell nekem!:) Úgyhogy ecsetet ragadtam és már neki is láttam a mai alkotásnak.




Hát a körmeim méretéről inkább ne is beszéljünk, mert az valami borzalmas... Az összes letöredezett, úgyhogy megint tök csutira vágtam őket... Ezzel a manikűrrel egyébként most abszolút elégedett vagyok, csak sajnos képen szerintem nem olyan ütős, mint élőben. Nem volt bonyolult elkészíteni, de azért el lehet vele szöszmötölni.:)

Illetve megint konyhatündérkedtem és gondoltam a múltkori palacsinta után most megmutatom, hogy sikerültek a csokis muffinjaim...:)) Nagyon fincsik lettek, a közepükben van egy kocka csoki, néhánynak meg nutella.:)
És végül a dagi macskámról hoztam ma még nektek egy képet... A kis lüke tisztára úgy ült az ölemben mint egy gyerek... Olyan édes volt.:))

Hogy tellik a hétvégétek?:) Az enyém eddig elég jól, több okból is... Mi a véleményetek a körmökről?:D




8 megjegyzés:

  1. A csokis muffint én úgy csinálom, hogy pici kockákra vágott csoki van benne, ha pedig megtöltöm, baracklekvárral szoktam, ami annyira bevált, hogy ha lekvár nélkülit csinálok, reklamál a család... A körmeid amúgy nagyon jók lettek, nem semmi lehetett megalkotni őket, a macska pedig imádni való <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. legközelebb kipróbálom akkor baracklekvárral a muffint, kíváncsi vagyok..:)
      köszönöm, örülök, hogy tetszenek:D

      Törlés
  2. gyönyörűek a körmeid, ügyes és türelmes vagy :)
    a muffint én is Katyhez hasonlóan csinálom. :-)
    a cica meg nagyon cuki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:))
      tényleg cuki... és ma reggel még ő is muffint evett...:DD

      Törlés
  3. Nagyon szép körmöket alkottál :) Már nagyon régen sütöttem muffint, de most igazán kedvet kaptam hozzá :) Nálunk a tavalyi nyár slágere a túró rudi belsejű muffin volt. A csoki megolvad a túró körül, és ohmmm, nagyon fini :) A cicád nagyon aranyos ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:)
      örülök, hogy meghoztam a kedved a sütéshez:D
      húú ez a túró rudis muffin nagyon jól hangzik:)

      Törlés