2012. szeptember 15., szombat

Heti összefoglaló: Koreai körmök, gél lakkok és OPI lakk tesztelés

Na végre meghoztam a már ígért gél lakkos bejegyzést! Viszont előtte szeretném megmutatni, hogy milyen körmöket csináltam az egyik barátnőmnek (Kingának), aki nagyon szeret mindent, ami japán, koreai, meg hasonlók... Meg is ijedtem amikor mondta, hogy milyen körmöket szeretne, de végülis az eredménnyel mindketten elégedettek voltunk!:)
Én nem vagyok annyira képben a koreai dolgokban, de elvileg van egy 2ne1 nevű együttes és az ő rajongó táborukat hívják Blackjacknek. Tehát innen jönnek a kártyás körmök. És nagyjából itt ki is merült a tudásom.:)
A körmökket elég sokat dolgoztam... Nem volt könnyű feladat, de azt hiszem megérte.:D


Na és akkor a gél lakkok. Amikor az egyik manikűrös ismerösünktől kértünk tanácsot gél lakkozáshoz, ő mondta, hogy neki van 1-2 Crystal Nails-es lakkja, de már másik márkát használ, úgyhogy, ha szeretném, akkor nekem adja őket. Természetesen nagyon megörültem az ajánlatnak és kaptam is egy kis táskányi gél lakkot teljesen ingyen, fedő és alap lakkal, illetve zsírtalanítóval együtt.:)) Lámpánk már volt, úgyhogy amint vége lett a 31 napos kihívásnak már semmi nem tarthatott vissza, hogy kipróbáljam őket. A 33 számú lakkot választottam ki, aminek kellemes halvány rózsaszín színe van. Egyébként a lakkok többsége piros, rózsaszín és francia. 
Néztem Crystal Nailses videót, hogy hogy is kell csinálnom a körmömet, majd mindent az utasítás szerint végre hajtottam.
Ez lett az eredmény. Sajnos a képek nagyon rosszak, mert telefonnal készültek. Nagyon elégedett voltam a körmeimmel és ezen felbuzdulva el is vittem magammal a koleszba a lámpát és a lakkokat, hogy majd ott is alkotok a szobatársaimnak. Az egyik barátnőmnek, Katának meg is csináltam a körmét narancssárga csillogósra, amit sikeresen elfelejtettem megörökíteni... Viszont még aznap este elkezdtek lepattogni a körmeim. A jobb kezemen három ujjamról is lejött a lakk. Egy ideig tűrtem... Ilyen árnyalatú sima lakk nem volt nálam, úgyhogy nem tudtam azzal rálakkozni, újra megcsinálni meg lusta voltam, úgyhogy végülis úgy döntöttem, hogy leszedem az összeset. Sőt, Kata körmeinek is lepattogott a vége, úgyhogy pár nap után ő is leszedte...
Valakinek nincs valami ötlete, hogy mi lehetett az oka? Annyira dühös vagyok, hogy még egy hetet sem bírtak ki.


A következő, amit hoztam az új OPI lakkom tesztelése.:) A színével abszolút meg vagyok elégedve, két réteg kellett a tökéletes fedéshez, viszont sajnos nagyon csíkozott, de végülis sikerült ezt is kiküszöbölnöm. Fedőlakknak pedig gél lakkot raktam rá, azért, hogy kipróbáljam mi is történik, ha sima lakkra kenem fel. Eddig hallottam mindent, hogy le fog pattogni, betöredezik és hasonlók... De szerencsére eddig szinte tökéletesen rajt van a körmömön. Csütörtök délután csináltam meg a körmeimet és a képek ma reggel készültek, úgyhogy ti is láthatjátok a saját szemetekkel.:)

És végül, de nem utolsó sorban, megvan az egyik parfüm, amire vágytam!:) Nina Ricci- Nina L'Elixir nevű parfümje.:)) Annyira örülök neki és olyan finom az illata!:))

Nektek, hogy tetszettek a körmök?:) Valami ötlet a gél lakkokhoz?







10 megjegyzés:

  1. Ugyan olyan felsőm van, mint a barátnődnek, csak nekem trikóban.:P A körmök meg nagyon jók, az OPI-nak gyönyörű színe van.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg?:DD
      köszönöm:) igen, most az az új kedvencem:D

      Törlés
  2. Ugyenilyen OPI-m van.. asszem :DDD
    gratu a körmökhöz, le a kalappal!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, tudom, írtam is az előző bejegyzésben, hogy nálad láttam ezt a lakkot:DD
      köszi:)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett a koreai köröm, csinálhatnál még ilyeneket :D

    http://www.youtube.com/watch?v=MHQofkBYGxQ 0:21-nél a 2NE1 szerepel ( 4 lány ) . :)

    Csak így tovább :D

    Kiváncsi vagyok , milyen lehet az új parfümöd illata :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, örülök, hogy tetszik:D
      óó oké köszi, megnézem..:D
      hát nekem nagyon tetszik;)

      Törlés
  4. Nagyon szép körmöket készítettél a barátnődnek. Az a baj a körömlakkokkal, hogy olyan hamar lekopnak, és utána már csak a képeken csodálhatjuk az alkotást :) Néha úgy fáj a szívem, amikor egy-egy jól sikerült manikűrtől meg kell válnom :( Bár utána ismét adott a lehetőség, hogy valami új szépség szülessen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, tényleg rossz érzés amikor elkezd kopni egy-egy jobb alkotás, de ugyanakkor biztos nem bírnám ki, ha hetekig ugyanolyan lenne a körmöm...:D

      Törlés
  5. Ezen csodálkozom h a gél lakk egy hetet sem bírt ki. :O Pedig azt mondogatják h 3 hét...
    Nekem a legtöbb lakk minimum egy hétig hibátlanul kibírja. Volt, ami 3 hétig volt fenn, (a Garfieldos) és csak minimális sérülései voltak.
    Mindig úgy irigykedek amikor látom hogy ilyen sok lakkot kapott valakiiii! :O :D *-* jók lettek a körmök! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát nem értem miért jöhettek le ilyen hamar.. volt már manikűrös által készített gél lakkom és az tényleg bírta 3 hétig is és utána is alig lehetett leszedni... Tehát biztos én csinálok még valamit rosszul.:|
      hát én is nagyon megörültem nekik:D köszi:))

      Törlés