2012. augusztus 5., vasárnap

31 Day Challenge: Az első 5 nap

Visszatértem és holnap lesz a nyereményjáték eredményhirdetése, úgyhogy aki még nem jelentkezett gyorsan tegye meg!:)
És meghoztam a 31 napos kihívás első 5 napjának feladatait. Azt hiszem az első 10 nap nem fog a kedvenceim közé tartozni, mivel az a színek kategória és nem vagyok odáig az egyszínű körmökért, főleg mivel szerintem nem tudok szépen alapot festeni...:| :))
De ettől függetlenül teljesítettem az eddigi feladatokat és most meg is mutatom nektek, hogy mit sikerült összehoznom:
Először piros körmöket kellett csinálni és szerintem ez sikerült nekem a legrosszabbul, úgyhogy csak 1 képet rakok fel inkább róla... Egy Miss Sporty lakkot használtam.:)

Másodiknak narancssárga körmöket kellett csinálni, amihez az Essence-Just Shout!-ot használtam. Az első képet benn a házban, a másodikat meg a szabadban fényképeztem, ott talán picit jobban visszajön a színe. 

A harmadik nap színe a sárga volt. Csak valami visszafogottabbat akartam, ezért a Rimmel London- Lemon Drop lakkját használtam.

Negyediknek a zöld körmök következtek. Én egy neonos színű Moyra lakkot választottam, aminek a színét imádom, de sajnos nagyon átlátszó és legalább 4 réteget felkentem mire kezdte visszaadni a színét.

És elérkeztünk a mai nap kihívásához, ami nem más, mint a kék volt. És természetesen a kedvenc kék lakkommal csináltam meg a körmeimet, mégpedig az Astor-Electric Blue-val, amilyen lakkot a nyereményjáték nyertese is kapni fog.:)

A holnapi nap a lila színe lesz, ami nem épp az én színem, de ettől függetlenül várom, mert kitaláltam már valamit...:) Nektek eddig melyik a kedvencetek?

8 megjegyzés:

  1. Júúj, pont ez a zöld moyra van rajta az én körmömön is, kb negyed órája lakkoztam ki. :D Viszont nekem két rétegben tökéletes. :O Fhú, mindegyik tetszik, de leginkább az utolsó kék. Csodaszép! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg?:DD hát akkor az enyémmel nem tudom mi lehet a baj:O
      köszönöm:)) igen, nekem is az az egyik kedvenc lakkom:)

      Törlés
  2. Hűű.. Ez a kék gyönyörű.. Szugerálom, hogy èn nyerjem meg :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye?:)) hát hamarosan kiderül ki a nyertes:)

      Törlés
  3. Szia!Nagyon jók lettek!a Moyra zöld alá kenj fehéret!nekem bevált ;)

    VálaszTörlés
  4. A narancs és a kék a kedvencem! Mindkettőnek csodás árnyalata van! De szándékomban áll egy pasztell sárga lakkot is beszerezni. ^^
    Az én első körmeimet, a többivel együtt, itt találod^^:
    http://vaniliamamor.blogspot.ro/p/31-day-challange.html

    VálaszTörlés