2012. augusztus 29., szerda

31 Day Challenge: 26., 27., 28. és 29. nap

Na itt vagyok, élek, minden rendben van és üdvözletemet küldöm Horvátországból!:D
Mégpedig a lábaimmal üdvözlök mindenkit, háttérben a tengerrel...:)) A lábaimon a körmömet nem én csináltam, de már kicsit megviselt a sok fürdéstől...
Na és akkor a kihívás...
Szerintem ritka bénán sikerült ez a négy nap, ráadásul szerintem 2 napot félre is értelmeztem, de most már mindegy... Viszont mentségemre szóljon, hogy a tenger mellett nehéz rászánni magát az embernek, hogy lakkozzon és ráadásul csak kb. 10 darab lakkom van itt, amivel nehéz megcsinálni a gondolataimat...

Na a 26. nap:
Minta inspirálta körmök... Azt gondoltam, hogy nem is fog jönni az inspiráció, de végülis, amikor a tengerparton ücsörögtem, jobbra néztem és megláttam. Mégpedig egy napernyő formájában.:) Nem is nagyon tudok róla mást mondani, megláttam, megtetszett és megfestettem.:)






Sajnos az összes körmöm tök rövid, mert egy csomó letörött és inkább levágtam, hogy ne legyen olyan össze-vissza...

27. nap:
Műalkotás inspirálta körmök... Na és akkor ehhez meríts ihhletet a tengerparton. Végülis anyával úgy döntöttünk, hogy valamilyen módon az Eiffel torony is műalkotás. Tudom, tudom... Inkább festményre vagy hasonlóra kellett volna gondolni, de most nem akartam egy Mona Lisát festeni a körmömre... Egyébként ez a nap valami borzalmas lett, egyáltalán nem felismerhető, csak az alapja tetszik. Ez eddig a legrondább a water marble mellett.
Szerintem mind egyet értünk, hogy erről 1 kép is elég.

28. nap:
Zászló inspirálta körmök. Na ezt már tudtam, hogy mi lesz. Nem vagyok oda a mostani divatért, az angol és amerikai zászlós cuccokért, de mégis az angol zászlóra esett a választásom, amit már egyszer megfestettem, amikor nyelvvizsgára mentem júniusban.:) (Ami ráadásul sikerült is, juhúú:D)
Most elég nagy sietésben voltam, amikor csináltam, úgyhogy én nem vagyok vele elégedett, de ma már úgyis lemosásra került.:)


29. nap:
Na és végül a mai nap. Természetfeletti inspirálta körmök. Most ahogy elnézegettem mindenki olyanokat csinált, hogy szellem, űrlény és hasonlók. Na én Supermaneset csináltam... Tudom kicsit talán ezt is félreértettem, de még úgy egy héttel ezelőtt, amikor megkérdeztem pár barátomat, mindenki azt mondta, hogy ez természetfeletti, úgyhogy hallgattam rájuk...:D
Én egyébként elégedett vagyok vele, csak történt vele egy kis baleset, mert amikor végeztem már nem bírtam a meleget, úgyhogy bementem gyorsan a vízbe a még meg nem száradt körmeimmel. Csodák csodájára nem lett különösebb baja, csak a mutatóujjam ment tönkre, de az se hiszem, hogy a víz miatt...:)



Nektek, hogy tetszenek?:)
Talán holnap is sikerül majd felraknom, amit alkottam...:D










8 megjegyzés:

  1. Szerintem mindegyik jól sikerült :) Nekem a minta inspirálta a kedvencem, nagyon ügyes vagy :) Superman meg teljesen természetfeletti ^^. Jó nyaralást, és gratula a nyelvvizsgához ;)!
    Ha gondolod nézd meg én miket alkottam :
    rekablogol.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, örülök, hogy tetszenek..:D
      akkor jó, megnyugodtam:D
      és köszi a jó kívánságokat!:)

      Törlés
  2. nekem tetszenek! :)
    és pontosan megértem, hogy a 40 fokban nincs kedve az embernek lakkozni. ;) még otthon fölkentem egy neonnarancsot és anyunak úgy kellett könyörögnie, hogy szedd már le lakklemosóval, hiszen lepattyogott.. :DD vissza nem festettem semmit, pedig az összes lakkom ott volt.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök:D
      jó akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen:DD

      Törlés
  3. Szerintem ötletes mind. Superman igenis természetfeletti, nem földi lény, szóval nem értetted félre, az a kedvenc amúgy is :)

    VálaszTörlés
  4. Le a kalappal, mindegyik nagyon jó lett! :-)

    VálaszTörlés