2014. augusztus 3., vasárnap

Pávatollas gél lakk anyának

Anya már régóta kéri, hogy csináljak neki gél lakkot, de valahogy soha nem volt időnk rá... Múlt héten viszont Balatonon voltunk egy hétig és ott végre erre is tudtunk egy kis időt szakítani.
Azt előre sejtettem, hogy valami francia manikűrt fog kérni, de meglepett amikor azt mondta, hogy fessek rá pávatollakat, ugyanis van egy pávatollas strandruhája amit nagyon szeret.:)
Kicsit meg is ijedtem, mert csak kevés lakkot vittem magammal a nyaralásra és azok se épp pávatollszínűek voltak, valamint még soha nem próbáltam pávatollat festeni, de próbáltam teljesíteni a kívánságot. Lakkot kevertem, festettem és összehoztam valamit, ami ha jól megnézzük azért hasonlít egy pávatollra.
Inspirációként EZ a kép szolgált, nagyon megtetszettek a kis pöttyök a fehér csík alatt.:) A legnagyobb bánatom az, hogy arany lakk például nem volt nálam, pedig biztos vagyok benn, hogy az nagyon feldobta volna a végeredményt.
Ettől függetlenül anya roppant elégedett volt a végeredménnyel és azóta is sok dicséretet bezsebelt a körmeivel.
Sajnos a fényképezéssel úgy voltam, hogy mindennap elhatároztam, hogy ma végre lefényképezem és valahogy mindig elmaradt, úgyhogy most a képeken már egy hetes állapotban láthatjátok, de szerintem ez annyira nem szembetűnő.

Nektek hogy tetszik? Ti próbálkoztatok már pávatoll mintával?:)

4 megjegyzés: