2014. augusztus 29., péntek

OPI - Where Did Suzi's Man-go?

Annyira rosszul érzem magam amiatt, hogy ilyen régen jelentkeztem, de augusztusban dolgoztam Vasváron az Idősek Otthonában és amikor volt egy kis szabadidőm akkor többnyire inkább a barátommal voltam. Nem szeretnék mentegetőzni vagy ilyesmi, ez a hónap most ilyenre sikerült, remélem elnézitek nekem.

Kárpótlásul ma egy gyönyörű lakkal készültem nektek, amit még a névnapomra kaptam a barátomtól. A bejegyzés főszereplője az OPI Brazil kollekciójába tartozik és a Where Did Suzi's Man-go? névre hallgat, aminél találóbb nevet szerintem nem is találhattak volna neki, tényleg a mangó jut róla eszembe amikor ez van a körmeimen.:)
A lakk a megszokott minőséget hozza, két rétegben tökéletes a fedése, fényesre szárad és a tartóssága sem hagy kivetnivalót maga után, még az én körmeimen is bírja legalább 3 napig, ami nálam nagy szó.
Számomra ez tényleg egy igazi nyári lakk, alapból nem vagyok narancssárgás, de mégis sokszor nyúltam ezután a lakk után mióta megkaptam.:) Most is egy kis melegséget csempészett a napjaimba, annak ellenére, hogy az idő már kevésbé nyárias.
Én imádom ezt a lakkot, mert nem az a megszokott erőteljes narancssárga, hanem egy kicsit visszafogottabb, kellemes szín, de ennek ellenére mégis vonzza a tekinteteket és van benn valami különleges.:)

Ma szeretnék nektek valami személyesebbet is mutatni. Hétvégén Balatonon voltunk és rajzoltattunk magunkról egy karikatúrát a barátommal. Szerintem nagyon jól sikerült, tényleg hasonlít ránk, ez eddig kétség kívül a legjobb kép rólunk. :D


Nektek hogy tetszik ez a lakk?:) Hogy álltok a narancssárga színnel?

4 megjegyzés:

  1. Ez az egyik kívánságlistás lakkom. :D Nagyon tetszik, mindenki körmén szépen mutat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg csak ajánlani tudom, biztos rajtad is jól mutatna :)

      Törlés
  2. Gyönyörű a színe, és a neve tényleg olyan találó, imádom ezeket a fantázianeveket :D A karikatúra pedig isteni :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik:) én is így vagyok a fantázianevekkel, mindig az az első, hogy elolvasom őket :D
      köszönjük :3

      Törlés