2014. augusztus 4., hétfő

OPI - I Just Can't Cope-acabana

Július 26-án volt a névnapom, aminek alkalmából a barátom ismételten meglepett két OPI lakkal, valamint egy bögrével és ezzel sikerült nagyon nagy örömet okoznia nekem, még egyszer köszönöm szépen!:3 

Mindkét lakk, amit kaptam az OPI Brazil kollekciójába tartozik, elsőnek az I Just Can't Cope-acabana névre hallgató gyönyörűséget szeretném megmutatni nektek.
Ennek a lakknak azért is örültem különösen, mert pont azon gondolkoztam, hogy szükségem lenne egy új citromsárga lakkra és pont őt néztem ki magamnak, úgyhogy annál nagyobb volt a meglepetés amikor megkaptam. 
A lakk színe nagyon szép, igazi vidám, élénk citromsárga, remek választás nyárra. Az üvegben kicsit pasztellesnek tűnik, de felkenve sokkal vibrálóbb színe van.
Gondolom, hozzám hasonlóan, ti is sok sárga lakkal próbálkoztatok már és én eddig úgy tapasztaltam, hogy a legtöbb citromsárgából bizony 3, rosszabb esetben 4 rétegre van szükség a tökéletes fedéshez, ezért most is nagyjából erre számítottam. Szerintem sejtitek, hogy mennyire meglepődtem, amikor a második rétegnél azt tapasztaltam, hogy tökéletes a fedése, nincs szükség harmadik rétegre. Ennyire jól fedő sárga lakkal eddig még nem találkoztam.:)) 
Az már csak a ráadás, hogy a tartósságával sincs semmi gond és én ugyan használtam rá Seche Vite fedőlakkot, de biztos vagyok benn, hogy anélkül is megállja a helyét, fényesre szárad.:)

Nektek hogy tetszik? Ti szeretitek a sárga lakkokat? 
Melyik a kedvenc sárga lakkotok?:)

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a sárga lakkokat, idén ez a favorit. :)
    Sajnos összetörött a kedvenc sárga NYC lakkom, új után kell hogy nézzek. Valószínűleg a CG Off Shore kollekciójából a gyönyörű pasztell sárga lesz a befutó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))
      igen, a NYC sárgáját én is szeretem, de most ez lett a kedvencem:) CG lakk is nagyon szép, már én is szemeztem vele:)

      Törlés
  2. Hm nem rossz...én is mindig keresem a tökéletes sárgát...lehet ez lesz a befutó? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg csak ajánlani tudom, szerintem nem bánnád meg, ha kipróbálnád :))

      Törlés
  3. úúú ez gyönyörű sárga, nagy rajongója vagyok a színnek :) a kedvencem az avon lemon sugar, de mostanság a moyra gel look sárgáját fogom megvenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) igen, az Avon Lemon Sugar-t már én is nézegettem, de még nem próbáltam ki, a Moyra sárgája is szépnek tűnik:)

      Törlés