2014. április 13., vasárnap

Ismerjük meg egymást!

Tudom, ezek az "Ismerjük meg egymást!" bejegyzések már jó ideje lejártak, de én még csak most jutottam oda, hogy megírjam a sajátomat... Szörnyen le vagyok maradva, igaz?
Két ember is meginvitált erre a kis játékra, amit nagyon szépen köszönök, aranyosak vagytok. :) Az első Judit volt, akinek ugyan csak nem olyan régen bukkantam rá a blogjára, de egy nagyon aranyos és szimpatikus lány, a másik pedig Fanni volt, akit személyesen is ismerek, de az ő blogját is csak nem rég találtam meg, de azóta el vagy ámulva, hogy milyen szép sminkeket csinál és nagyon szeretem olvasgatni a bejegyzéseit.:) 

A játék szabályai:
1. Linkeld be azt az ember a blogodba, aki kipécézett.
2. Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
3. Pécézz ki hét embert, nevezd meg, és linkeld be Őket a blogodba.
4. Értesítsd Őket a kipécézésről hozzászólásban a blogukon.

Az első lépést azt hiszem képzeletben ki is pipálhatom.:)

A hét dolog rólam:

1. Annak ellenére, hogy imádom a macskákat és folyamatosan pakolom fel a cicás képeket sokkal inkább kutyás típus vagyok. Nagyon szeretnék egy shar peit, ami szerintem a legédesebb kutyus a világon, egyszer biztos szerzek egyet.:)

2. Heti 6 kémia órám van. Szörnyen hangzik, nem? Vannak a sima órarendi kémiáim, ez két darab, emellett kémia faktos vagyok, ami még plusz két óra és péntekenként még járok külön kémiára egy barátnőmmel, ami másfél óra, úgyhogy egy dupla órának felel meg.

3. Csinálom a 100 Happy Days kihívást, ami eleinte tök jó ötletnek tűnt, de mostanában vannak napok, amikor komolyan fejtörést okoz, hogy mit is fényképezzek le... De az biztos, hogy ha a végére érek a 100 napnak akkor majd felrakom az összes képet a blogra egy bejegyzés keretében.

4. Sorozatfüggő vagyok. Legrégebb óta a Barátok köztöt nézem, ugyan a kolesz egy kicsit megnehezíti a dolgot, de minden pénteken bepótolom a lemaradásomat. Sikeresen befejeztem többek között a Született feleségeket, a Gossip Girlt, az Így jártam anyátokkalt, a Lostot, a Szex és New Yorkot és még ki tudja mi mindent... Jelenleg még nézem a Pretty Little Liars-t és a Hart of Dixie-t. Ha a hangulatom olyan megnézek egy-két Family Guy-t, de ezt az utóbbi időben egy kicsit elhanyagoltam, valamint a Dr. House-t és a Csajokat is imádom, de mostanában ezeket is pihentettem kicsit.

5. Nem szeretem a kávét. Az ízét se, egyedül a szombathelyi AfriCafé-ban kapható karamellás mocaccino-t iszom meg, azt is inkább a karamell miatt szerintem, meg a szervezetem is furán reagál a kávéra, tényleg nagyon felpörget és ha délután iszok egyet akkor tuti, hogy még hajnali 3-kor se tudok aludni. Bár mostanában annyit kellett tanulnunk, hogy előfordult, hogy egyszer-kétszer ráfanyalodtam.

6. Most olvastam ki Dan Brown Inferno című könyvét és hihetetlenül jó volt, eddig talán ez a könyv tetszett legjobban (persze a Harry Potterek mellett...) az eddig elolvasott könyvek közül. És ami még érdekesebb, hogy a végére kicsit a járvány támogatása mellett voltam...
Egyébként eddig nem érdekelt se a Da Vinci-kód, se az Angyalok és démonok, de most azonnal nekiláttam ezeknek is, mindenkinek csak ajánlani tudom.:) Bár elég vicces, hogy visszafelé haladok, most vagyok az Angyalok és démonok felénél és majd csak ezután fogom elolvasni a Da Vinci-kódot...:D

7. Még mindig nem sikerült megcsinálnom a búvárvizsga gyakorlati részét... Szörnyű, nem? De legalább már van rózsaszín maszkom és uszonyom...:3 Mert a rózsaszín a leggyönyörűbb szín a világon!

Hát, ez lenne az, remélem sikerült olyan dolgokat összeszednem, amiket eddig még nem árultam el magamról.. :)
Viszont "kipécézni" most nem szeretnék hét embert, mert szerintem a legtöbb blogra már eljutott ez a kis játék, elég nehéz lenne olyant találni, aki még nem kapta meg, remélem ezt elnézitek nekem...:)
De azért ha szeretnétek nyugodtan írjatok magatokról hozzászólásban néhány dolgot, így legalább én is egy kicsit jobban megismerhetlek titeket...:)

12 megjegyzés:

  1. Minek készülsz ennyi kémiával? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. orvos szeretnék lenni... de majd még kiderül, hogy mi lesz belőle...:)

      Törlés
    2. És mikor is végzel? :) néztél már valamilyen sulit? :)

      Törlés
    3. még van egy évem, mert 5 évesen vagyok. a továbbiakkal kapcsolatban még kicsit bizonytalan vagyok, azt tudom, hogy Pestre nem szeretnék menni, inkább Pécs és Debrecen között vacillálok...:)

      Törlés
    4. Na, szuper, hogy körvonalazódik a jövőd. :) Pestre én sem mennék, nekem még Szeged is megfordult a fejemben. :)

      Törlés
    5. te mi szeretnél lenni?:) mikor végzel?

      Törlés
    6. Én perpill bioszfaktra járok, szóval valamilyen egészségügyi pályára megyek majd. Az orvosin is gondolkodom, de csak államilag támogatottság esetén, mert ott nagyon nagy a tandíj. :S
      Én is jövőre végzem. :)

      Törlés
    7. én biosz-kémia faktos vagyok, én is csak államilag támogatottra mennék:)

      Törlés
  2. Örülök, hogy megcsináltad :) Arra a 100 Happy Days kihívásra kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) a 100 Happy Days képek mindenképp felkerülnek majd, de még egy kicsit várni kell rájuk, most fogok majd még csak a feléhez érni...:)

      Törlés
  3. Hát a rózsaszín búvárfelszereléstől kész vagyok :-D Ez nagyon aranyos, de meg tudlak érteni, a rózsaszín tényleg csodás szín :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na majd egyszer lefényképezem, nagyon gyönyörű:3

      Törlés