2014. április 12., szombat

Gél lakk anyának

Meghoztam a felgyülemlett gél lakkos posztokból az utolsót, pontosabban nem is annyira az utolsót mert már be is van fényképezve egy újabb... De pozitív visszajelzések érkeztek eddig, úgyhogy talán nem unjátok még nagyon...:)
A most következő manikűrt az anyukámnak készítettem, aki ha gél lakkról van szó, akkor egyértelműen a francia manikűr mellett van. Ezúttal azonban sikerült meggyőznöm, hogy próbáljunk ki valami újat és így én is kiélhettem a kreativitásomat.
Azért túlzásba nem eshettem, csak a gyűrűsujjra kerülhetett minta, a többi körmöt egyszínűre kellett festenem, de én már így is nagyon boldog voltam. Alapnak egy piros Crystal Nails gél lakkot használtam, a gyűrűsujjra pedig fehér alap került és erre kis rózsákat próbáltam festeni. Ha együtt nézzük a két kezet akkor a rózsák mérete sajnos egy kicsit különböző lett, de ettől eltekintve én elégedett voltam a végeredménnyel és anyának is tetszett az alkotásom.:) 
A tartóssággal se voltak gondok, kb. 3 hete készítettem ezt a manikűrt és tegnap szedte le az anyukám, úgyhogy meglehetősen jól bírtam, most is csak a lenövéssel voltak inkább gondok.:)
Nektek hogy tetszenek ezek a körmök? :)


5 megjegyzés:

  1. Pont rózsás lakkozást tervezek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélem láthatunk majd róla bejegyzést is...:))

      Törlés
    2. Igyekszem, igyekszem, csak az idő az kevés. :(

      Törlés
    3. megértelek, nekem is szörnyen kevés időm van mostanában a blogra...:/

      Törlés