2014. február 22., szombat

Inspired by ELLE 9.

Hát az elmúlt pár hetet nem egészen így terveztem blogolás szempontjából, de már tudjátok, hogy sikeresen lebetegedtem egy időre (2 hétre) és miután meggyógyultam rengeteg volt a pótolnivalóm, úgyhogy a blog egy kis időre sajnos háttérbe szorult. Ezt a bejegyzést is már januárra ígértem, de egyszerűen csak most jutottam oda, hogy megírjam. Remélem azért elnézitek nekem ezt a kihagyást, igyekszem behozni a lemaradásomat..:)

A januári ELLE magazin címlapja nagy fejtörést okozott, egyszerűen nem akart jönni az ihlet... Az egyik barátnőm, Kinga javasolta, hogy csináljak valami olyasmit, mint a Penélope Cruz által viselt Chopard karkötő, de ez engem annyira nem fogott meg, inkább a kötött The Row pulcsira esett a választásom. Sokat gondolkoztam, hogy miképp lehetne ezt a körmeimre varázsolni, végül is egy egyszerű, de ugyanakkor mutatós megoldást találtam ki. Az OPI - My Vampire Is Buff-ot használtam alapnak és a gyűrűsujjamra próbáltam meg valami kötött minta szerűséget festeni. A végeredmény nem lett tökéletes, messziről inkább csipkére hasonlított, viszont én nagyon szerettem ameddig a körmeimen volt és elég sokan meg is dicsérték.:)

Illetve hoztam nektek még egy személyesebb képet is, tegnap gimibálba voltunk és gondoltam a tavalyihoz hasonlóan idén is megmutatom a kiöltözött csapatot...:) (jobbról balra: Laura, Kata, Kinga, én)

Nektek hogy tetszenek a körmök? Ti mit alkottatok volna ehhez a címlaphoz?:)




3 megjegyzés: