2013. december 4., szerda

OPI - Suzi's Hungary Again!

Ezúttal az Euro Centrale kollekció egyik legcsodásabb színét szeretném megmutatni nektek, ami nem más, mint az egyik magyar vonatkozású lakk, a Suzi's Hungary Again!
A rózsaszín/pink szín iránti imádatomnak már nem egyszer hangot adtam, úgyhogy szerintem senkit nem lepek meg azzal, hogy ez a lakk teljes mértékben elvarázsolt.
Az üvegben szabad szemmel láthatunk néhány csillámot, de körömre kenve ezek szinte teljesen eltűnnek, csak nagyon-nagyon nehezen lehet felfedezni őket, de ez engem abszolút nem zavar, egy gyönyörű krémes finish-t kapunk, viszonylag visszafogott szín, nem túl hivalkodó.
Én vélek némi hasonlóságot felfedezni a legkedvencebb lakkommal, az Elephantastic Pinkkel, bár már sok blogon olvastam, hogy van különbség a két lakk között, azért majd szeretnék róluk egy összehasonlító bejegyzést írni.
A Suzi's Hungary Again!-ből három réteget kentem fel a tökéletes fedéshez, kettő nem volt elegendő, úgy még átlátszottak a körömvégek. Szerintem nagyon szép fénye van a lakknak, fedőlakk nélkül is megállná a helyét, de én azért biztos, ami biztos kentem rá egy réteg Essence BTGN fedőlakkot.
Azt hiszem ez tipikusan egy olyan lakk, amelyik nem szereti a fényképezőgépet, rengeteg képet csináltam róla, de mégse jön vissza az eredeti színe, az összesen kicsit olyan "fáradtnak" tűnik...






 Ti hogy álltok a rózsaszín lakkokkal? Melyik a kedvenc rózsaszínetek?:))

8 megjegyzés:

  1. Nekem miniben van meg, úgyhogy művészet az iciri-piciri ecsettel felkenni, és nekem is kellett a három réteg :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, ez a 3 réteg dolog nem valami szerencsés, de szerintem azért megéri a kínlódást:))

      Törlés
  2. Ennek annyira gyönyörű színe van!:D Annyit szemeztem vele a Müllerben, hogy mire rászántam volna magam, hogy megvegyem, már nem volt :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. engem teljesen le vett ez a szín a lábamról:D szerintem kihagyhatatlan:)

      Törlés
  3. Ez a lakk nagyon tetszik nekem :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is megvan és én is nagyon szeretem, de számomra küzdelmes kicsit a használata. Viszont miután felkentem, nem győzöm nézegetni a körmeimet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, sajnos a fedése nem tökéletes... de én is így voltam vele:)

      Törlés