2013. december 27., péntek

OPI - Mariah Carey Holiday Collection 2013 - 3 lakk

Lányok, sajnálom, hogy eddig nem tudtam írni, de sajnos se időm nem volt, illetve a technika ördöge is ellenem volt, de most itt vagyok és utólag is nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek, remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek.:)
Úgy gondoltam, hogy a legjobb, ha egy karácsonyi ajándékommal térek ismét vissza, ami nem más, mint egy 3 darabos kis csomag az OPI idei karácsonyi Mariah Carey kollekciójából. Ezt a lakkos csodacsomagot a nővéremtől kaptam és rettenetesen örülök neki. Eddig még nem vettem csomagban OPI lakkokat, ennek a fő oka, hogy a mini kiszereléseket rettenetesen picinek találom, de legnagyobb örömömre ebben a csomagban 15 ml-es lakkok lapultak.
A doboz hátoldalán még három lakkozási javaslatot is találunk, arra az esetre, ha esetleg nem jönne az ihlet...:)
A dobozban a My Favorite Ornament, Visions Of Love és I Snow You Love Me nevezetű lakkok lapultak. Ezekből az utolsóra már amúgy is fájt a fogam, a többire eddig nem figyeltem fel, de most, hogy élőben látom őket teljesen elvarázsoltak.
Ezt a manikűrt hoztam össze velük így elsőre, mindenképp valami olyant szerettem volna, amiben az összes helyet kap. A bordó, Visions Of Love-nak tökéletes a fedése, két réteg elegendő belőle. A My Favorite Ornament-ből szintén két réteget kentem fel, ennek is jó a fedése, a textúrája szerintem kicsit hasonlít a liquid sand lakkokra, érdesebb felszínűre szárad, ez gondolom kiküszöbölhető egy fedőlakk segítségével, de én most inkább hagytam a természetes állapotában. Az I Snow You Love Me egyetlen negatívuma tényleg az, amit már sok helyen olvastam, hogy sajnos a kis kerek glitterek túl nehézre sikerültek és lesüllyednek az üveg aljára, kicsit nehézkes kibányázni őket. Én papírra csepegtettem ki őket és egyenként helyeztem fel a körmeimre. Szerintem ennyi macerát simán megér, olyan mintha kis strasszok lennének a körmömön, de teljesen belesimulnak a manikűrbe. 

A végére hoztam nektek még egy képet a karácsonyfánkról, valamint a narancslevesről, ami nálunk már egy hagyományos karácsonyi étel lett, minden évben csak egyszer, december 24-én készíti el az anyukám és senkinek nem árulja el a receptjét, mert nem akarja, hogy valaki hétköznapi levest csináljon belőle...:)

Nektek hogy tetszenek a körmök?
Jól telt a karácsonyotok?:)












18 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a köröm! Ügyes vagy. : )

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszenek a körmök, meg a lakkok, na meg a narancsleves is :D Biztosan finom lehet..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök neki:)) igen, a narancsleves isteni finom:D

      Törlés
  3. Nagyon jól feldobják a csillámok a körmöt, szép lett :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem az Óz llimitált kollekcióból ugyanez a bajom az egyik fedőlakkal, hogy akkorák a glitterek, hogy nem jönnek ki. Amikor használtam, akkor én is csak inkább kivadásztam őket és valamit mintafélét készítettem belőle. Nagyon szép a mani egyébként!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a When Monkeys Fly!-ról van szó? arra is pályázom egy ideje, kár érte...:/
      köszönöm szépen:))

      Törlés
  5. de szép lett:DD nagyon tetszik:33 szóval ez lenne a narancs leves.narancs színe van.meg van benne narancs.hmmm.majd hozz kostolot egyszer:D puszi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katalin köszönöm:* bizony, ez a híres narancsleves, de kóstolót csak nehezen fogok tudni vinni és legközelebb csak egy év múlva... haha:DD puszillak:3

      Törlés
  6. Nagyon klassz bejegyzés volt, én is most tettem fel az enyémet, ha gondolod nézd meg. :)

    http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/12/mit-kaptam-karacsonyra.html

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép kis lakkok, szép lett a mani! :) Boldog karácsonyt utólag Neked is! :)

    VálaszTörlés
  8. Bocsánat, nem bántani akarlak ezzel, de mivel minden áldott bejegyzésed végén ez van...

    Helyesen: Nektek hogy tetszik? - ismétlem - Nektek (itt NINCS vessző) hogy tetszik? Sima kiegészítendő kérdés. Hasonló szerkezetű mondatoknál, pl. Nektek mi a tapasztalatotok? v. Ti mit gondoltok? szintén nem használunk vesszőt. Egy nyomorultat se, csupán ha tovább egészíted a mondatod, pl. Ti mit gondoltok arról a lakkról, ami...? Na, itt a vessző.

    Egyébként a bejegyzéseid összességében érdemes lenne átnézetned valakivel, akinek jó a helyesírása, mert hemzsegnek bennük az alapvető (!) nyelvtani hibák, melyeket egyszerűen ki lehet küszöbölni, tényleg csak pár perc, de sokkal igényesebb a postod utána. Ne ilyesmivel rontsd - a máskülönben tehetséget, kreativitást sugárzó - oldalad színvonalát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. semmi baj, nem bántottál meg... ezentúl igyekszem figyelni azokra, amiket leírtál:)
      viszont örülnék neki, ha te meg ezentúl felvállalnád a neved, mert szeretem tudni, hogy kivel beszélek...:)

      Törlés