2013. november 17., vasárnap

Szülinapos bloggerina

Lányok bocsánat a hosszú kihagyásokért, egyszerűen nincs időm semmire, most is még rengeteget kéne tanulnom, de adtam magamnak egy bejegyzésnyi szünetet.
A címből gondolom kitaláltátok, hogy szülinapom volt mostanában, konkrétan tegnap töltöttem be a 18. életévemet. Nagyon izgi, tegnap egy ilyen kis regisztrációs pultnál egy nő meg is kérdezte, hogy "És elmúltál már 18?" és én meg boldog vigyorral mondtam, hogy pont ma van a szülinapom, mire csak fapofával nézett vissza rám... Na mindegy ilyen is kell...:D

Talán még emlékeztek néhányan, hogy az egyik szülinapi ajándékom az volt, hogy elmehettem Pestre a kedvenc együttesem, a Nickelback koncertjére. A koncert nov. 8-án volt, és egyszerűen nem tudom szavakban kifejezni, hogy milyen jó volt.:))
Sajnos Húsvét környékén későn kaptunk észbe a jegyvásárlást illetően és az állójegyek már mind elfogytak, de azért az ülőjegy is jobb, mint a semmi. Mondjuk így kicsit úgy éreztem, mintha külső szemlélője lennék az egész koncertnek, jobb lett volna a tömeggel ugrálni, de így is felejthetetlen élményben volt részem.
Előzenekart is hoztak magukkal a srácok, mégpedig a Skilletet akik fantasztikus hangulatot csináltak, nem is beszélve arról, amikor a Nickelback állt színpadra. Pontosan két óráig voltak színpadon és ezt én úgy nagyjából fél órának éreztem, nagyon gyorsan elrepült az egész. Közben persze végig poénkodtak, volt egy kis baki a Lullaby közben és persze a számok közötti ivászat sem maradhatott el. Magyarul annyit tanultak meg, hogy "Köszönöm" és "Egészségedre", de ezeket rengetegszer hallhattuk tőlük és mindig kitörő lelkesedés fogadta ezt a két magyar szót.:) Sajnos a képeim szörnyűek lettek, csak egy van, ami még viszonylag vállalható, a többin nem nagyon látszik semmi.
A körmeimet se hagyhatom ki természetesen ebből a bejegyzésből, az Ebayről rendelt kis szegecseket vettem ismételten elő és ragaszgattam fel fekete alapra.
(Egyébként elég viccesen nézhettem ki a koncerten a sok rocker között a kis pink Nickelback-es pólómban és a rózsaszín Martens bakancsomban, de annyi baj legyen...:D)


 Én személy szerint nagyon szerettem ezt a manikűrt, olyan egyszerű, de még is elég vad a tüskékkel.:)
 A koncertre az egyik unokatesómmal, Fruzsival (balra) mentem és mi is megörökítettük magunkat a várakozás közben a körülöttünk lévőkhöz hasonlóan.:)
 És az egyetlen mondhatni normálisan sikerült képem, Chad a kivetítőn.:)) <3

Majd még mindenképp hozok egy szülinapi bejegyzést, amiben az ajándék lakkjaimat mutatom meg nektek, a nővéremtől 5 lakkocskát kaptam, amik szebbnél szebb színekben pompáznak, illetve én is megajándékoztam magamat egy újabb Zoyával, de ő sajnos még nem érkezett meg hozzám, de annyit elárulok, hogy csodálatosan szép lakkról van szó.

Nektek hogy tetszenek a körmök? Viselnétek ilyen tüskéket?:)

6 megjegyzés:

  1. boldog szülinapot! :)

    én úgy sajnáltam, hogy pont a koncert napján olvastam a koncertről, hogy lesz... a skillet és a nickelback a két kedvenc zenekarom, hogy maradhattam le ilyen infóról áá :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi Lora:)
      óó hát sajnálom, hogy így jártál:/ mondjuk szerintem nem volt valami nagy dobra verve a koncert (ettől függetlenül telt ház volt) én se vettem volna észre, ha az egyik ismerősöm nem szól róla...:)

      Törlés
  2. Boldog Szülinapot! :) Én is imádom a Nickelblack-et. :) A rózsaszín bakancs meg szerintem imádnivaló. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:)) de jó, még egy Nickelback rajongó:D a bakancs meg jelenleg az abszolút kedvencem, nem tudom megunni:D

      Törlés
  3. Boldog Szülinapot így utólag :)

    VálaszTörlés