2013. november 25., hétfő

Szülinapos bloggerina 2.

Tudtátok, hogy nekem vannak a világon a legédesebb és legcsodálatosabb barátaim, akik összehozták nekem az eddigi legboldogabb szülinapomat?:)) Ezúton is még egyszer köszönöm szépen ezt nekik, nem is tudom, hogy háláljam meg.
Amikor múltkor írtam, hogy majd még hozok egy bejegyzést a szülinapi lakkokról, akkor még magam sem gondoltam, hogy ennyi lakkról fogok hozni... Akkor még "csak" a nővéremtől kapott 5 lakkra gondoltam, viszont közben megajándékoztak a barátaim is és kaptam még 6 hihetetlenül gyönyörű lakkocskát.:)
 Annyi csodás dolgot kaptam, hogy emberekre lebontva is szeretném megmutatni nektek.:) (A képek miatt bocsánatot kérek, elég borús volt az idő a fényképezéshez..)
 Elsőnek a már emlegetett 5 lakkot szeretném megmutatni, amiket a nővérem vett nekem:
Catrice - Pimp My Shrimp
Catrice - Denim Moore
NYC - Prince Street
NYC - High Line Green
NYC - Lexington Yellow
Nagyon örültem ezeknek a lakkoknak, ugyan 2 már a birtokomba volt, de azok is már fogytán voltak, úgyhogy jól jött az utánpótlás.:)
 Az egyik unokatestvéremtől, Fruzsitól egy nyakláncot kaptam, valamint a Lovely Blink Blink Nr. 3 fedőlakkját.
Nyakláncokban egyébként is hiányt szenvedek, úgyhogy ennek külön örültem, a lakkról nem is beszélve, mert már régóta szemeztem ezzel a darabbal.:D
 Bogitól kaptam többek között egy lepkét, ami azért fontos, mert a szobám tele van ilyen lepkékkel és most megint gyarapodtak.:) Illetve kaptam még egy kis Hello Kitty-s pénztárcát, amihez elég mókás emlékek fűződnek, egy L'OCCITANE tusfürdőt és egy kis rózsás szappant különböző rózsás "illatanyagokkal".
 Az OPI lakkokat illetően elég nagy meglepetés ért, ugyanis a lányok kicsit összefogtak és az áhított Euro Centrale kollekció hiányzó kilenc lakkjából ötöt megvettek nekem, egyszerűen nem tudom ezt feldolgozni...:D
A képen látható 3 lakkot Jucitól és az ő "Kicsijétől" kaptam.
Balról jobbra:
A Woman's Prague-Ative
OY-Another Polish Joke!
My Vampire Is Buff
 A következő lakkot Kingától kaptam, illetve még Golden Rose lakkot szeretne mellé venni nekem, azt hiszem el vagyok kényeztetve...:))
A lakk Can't Find My Czechbook névre hallgat.
 És az ötödik OPI-t pedig Katától kaptam egy csoki és egy kép kíséretében. A kép szerintem nagyon vicces 9. óta szerepelnek rajt közös képeink.:))
A lakk pedig nem más, mint a Suzi's Hungary Again!
 És a végül, de nem utolsó sorban Vandától egy nagyon személyre szabott laposüveget kaptam.:) Szerintem irtó jól néz ki és nem utolsó sorban rózsaszín.:) Hányan futkosnak még rózsaszín laposüveggel, amin ott virít a nevük?:D

Szóval összeségében sikerült nagyon boldoggá tenniük ezzel a sok mesés ajándékkal, meg persze a szombati szülinapi bulival, köszönöm szépen!:))

Miről szeretnétek először tesztet látni? Olyan nehéz dönteni, hogy mit próbáljak ki először...:)








10 megjegyzés:

  1. Gratulálok a sok szép meglepetéshez! Boldog szülinapot! :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog születésnapot! Ezek szerint egyszerre ünneplünk. Nálam is várható a héten majd bejegyzés az ajándékaimról, bár jó pár átadása még hátravan :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! ó, akkor neked is nagyon boldog szülinapot!:) akkor majd figyelgetem, hogy te miket kaptál:D

      Törlés
  3. Nagyon aranyos barátaid vannak. :) A lakkokról pedig várom a bejegyzéseket. ;) Ja és boldog szülinapot ha még nem kívántam volna. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye?:) lesznek bejegyzések mindenképp, amint lesz egy kis időm. és köszönöm szépen:)

      Törlés
  4. Boldog Szülinapot! :) Mennyi szépség, főleg a lakkok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:) alig tudok választani, hogy mit teszteljek:D

      Törlés