2013. október 11., péntek

Szivecskés körmök

Először is bocsánat a hosszabb kihagyás miatt, nem nagyon szeretnék mentegetőzni, el vagyok havazva mióta megkezdődött az iskola, de azért igyekszem hétvégente legalább 1-2 bejegyzést hozni. Múlt héten ez sajnos elmaradt, mivel az egyik barátnőm szülinapján voltam és nem igazán voltam gép előtt.
Viszont a héten végre olyan manikűrt alkottam, amit már régóta ki akartam próbálni. Biztos ti is találkoztatok már olyan körmökkel, hogy egy kis rész ki van hagyva, átlátszóra van lakkozva és a csupasz körmöt lehet látni. Szerintem elég érdekes az összhatása ezeknek a maniknak, talán egy kis ablakhoz tudnám hasonlítani a "pucér" részeket, nagyon ötletes technika.
Elsőnek egy egyszerűbb mintára gondoltam, egy-egy szivecskét festettem a gyűrűsujjaimra. Alapnak az OPI Elephantastic Pinket használtam, Fedőlakknak pedig az Essence BTGN fedőlakkját.
Az eredmény szerintem olyan egyszerű, de nagyszerű lett.:) Élőben nekem sokkal jobban tetszik, mint most a képeken, és a legjobb az egészben, hogy kedden lakkoztam ki a körmeimet és még mindig kopás nélkül bírják.


Illetve hoztam még neketek néhány képet, ami a Katával való "rapperkedésünk" alatt készült. Ezt úgy kell elképzelni, hogy kifekszünk az egyik ágyra a koleszban és Hollywood Undead zenékre többnyire ritmusra mozgatjuk a kezünket, esetenként a lábunkat. :))) 
Sőt, a képeken látszik a még nyáron vásárolt bakancsom is, amit már meg akartam mutatni nektek, annyira örülök neki! Egy Dr. Martens bakancs, ráadásul rózsaszín! Imádom!:) Eleinte nagyon kényelmetlen volt, 5 vízhólyagom lett tőle, de nem adtam fel és végül én győztem és betörtem, azóta pedig elválaszhatatlanok vagyunk.:)) (Nem a legjobb képek róla, majd egyszer lefényképezem rendesen, elég rosszak voltak a fényviszonyok.)




Nektek hogy tetszenek a körmök? Próbálkoztatok már hasonló technikával?:)

7 megjegyzés:

  1. Aranyos! :) A bakancs eszméletlen jó! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:) ugye? elég nagy feltűnést kelt, de imádom:D

      Törlés
  2. cuki köröm lett!<3

    VálaszTörlés
  3. nagyon kígyó:DD bár már fél órája töröm a fejem mért húztad át többnyire szót...tökéletes ritmusba rapperkedünk:DD nem értelek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de még milyen kígyó:33 és tökéletesen lelkesek vagyunk olyankor és kicsit sem merevek:D

      Törlés