2013. október 23., szerda

Cutepolish újraalkotás

Biztos közületek is sokan nyomon követik a Cutepolish videóit. Én személy szerint nagyon szeretem őket, mert általában nagyon mutatós manikűröket lehet ellesni, amik viszonylag könnyen megvalósíthatóak.
Legutóbb egy koponyás-virágos manikűr videója került fel YouTube-ra és azonnal tudtam, hogy ezzel meg kell próbálkoznom. Ugyan nem vagyok nagy halálfej rajongó, de a virágokkal együtt nagyon elnyerte a tetszésemet.
Az egyetlen gondot az jelentette, hogy nekem nincs a birtokomban olyan virágos matrica, mint ami a videóban van, ezért saját kezüleg próbáltam pingálni valamit.
A végeredmény messze nem lett olyan szép, mint az eredeti, de azért én elégedett vagyok magammal, sokat dolgoztam vele. Sajnos a koponyák szemeit picit közel festettem egymáshoz, ezért a körülötte lévő virágok picit összeérnek, de lemosni már nem akartam őket. A végén mattosító fedőlakkot kentem rá és sajnos beleestem abba a hibába, hogy nem vártam meg ameddig rendesen megszárad az alkotásom, ezért egy picit elkenődött minden, de ezektől eltekintve imádom, olyan vidám lett.:)  (Az utolsó képen a jobb kezem van, az picit bénább lett...)





Illetve úgy gondoltam, hogy régen hoztam már állatos képet, úgyhogy most azt is rakok fel egy-kettőt:
 Alvó macsek

 És az új kedvenc, aki olyan fürge, hogy egyszerűen képtelenség normális képet csinálni róla. A tesóim kapták a névnapjukra, én Lajosnak akartam nevezni, de sajnos nem egyeztek bele, úgyhogy Pufi lett...:D

Nektek hogy tetszenek a körmök?:)



10 megjegyzés:

  1. De jól néz kiii!!!!! :D
    Pufi-Lajos meg nagyon cuki...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:)
      igen, most már kezd megbarátkozni velünk:D

      Törlés
  2. Az eredetit már láttam régebben és bár én sem vagyok egy nagy halálfejes, de mégis tetszett! A Te újraalkotásod is tetszik! :) Az állatkák meg cukik ^^

    VálaszTörlés
  3. Cutepolish <3 Nagyon cuki lett a te verziód is. :) A macsek egyszerűen imádnivaló. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is imádom a Cutepolish-t:D köszi:D igen, a legédesebb cica:)

      Törlés
  4. Ezzel én is nagyon szemeztem. :D Tök jó lett. Az állatok meg cukkerek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elég mutatós mani szerintem:) köszönöm szépen:D

      Törlés