2013. szeptember 21., szombat

OPI - You're Such A BudaPest

Sajnos az iskola miatt most megint visszaállt a régi rend, hogy csak hétvégén van időm blogolni. Már említettem, hogy kollégista vagyok, illetve ebben az évben bejöttek a faktok is és eléggé el vagyok havazva... De nem akarok panaszkodni, inkább mutatom, hogy milyen gyönyörűséggel készültem ma nektek.:)
Mint már szerintem sokan tudjátok az OPI Euro Centrale kollekció nagy szerelmese vagyok és most végre sikerült a kollekcióból a harmadik lakkomat megszereznem.  (Még vár rám kilenc... Idővel csak sikerül összegyűjtenem őket...:D)
Alapból nem vagyok oda a lila színért, lila lakkom is kb. 4-5 darab van csak, de a You're Such A BudaPest mégis azonnal megtetszett amikor megláttam. A magyar vonatkozása miatt meg még inkább szerettem volna a gyűjteményembe tudni. 
Szabad szemmel fel lehet lelni apró csillámokat az üvegben, de felkenve már nem igazán sikerült rájuk bukkannom, de ettől eltekintve is nagyon mutatós kis lakkról van szó.
A tartóssága lepett meg leginkább, már harmadszor van a körmömön, másodszor egy vasárnap este kentem fel és szerdán még semmi kopást nem lehetett felfedezni rajt, végül is csütörtök este ítéltem lemosásra.
Az egyetlen hibája a fedése, eléggé csíkoz, kell belőle három réteg a tökéletes végeredményhez.




Persze rögtön tudtam, hogy ezen is ki kell majd próbálnom a Polka.com-ot és egy percig se bántam meg ezt a döntést. Szerintem nagyon jól mutatnak együtt, biztos sokat fogom még így használni őket.:)) 



 Nektek hogy tetszik ez a lakk? 
Csillámos fedőlakkal vagy magában viselnétek inkább?:)



8 megjegyzés:

  1. nagyon szép, különösen fedőlakkal :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színe van a You're Such A BudaPestnek a Polca.com pedig szuperül feldobja az összképet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gondoltam, hogy neked a csillámokkal csak mégjobban fog tetszeni:D

      Törlés
  3. Szép kis lakk és nagyon jó együtt a Polkával! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik, igen, nekem is nagy kedvenceim lettek így együtt:))

      Törlés
  4. olyan kis különleges színe van, nekem tetszik :)

    VálaszTörlés